Radu Mazare a fost ARESTAT si dus la TUBULATURA!

Radu Mazăre a fost reținut pentru 24 de ore: „Sunt pregătit pentru orice. Arestului Poliţiei Capitalei i se mai spune şi Beciul Domnesc”

mazare-1_thumb1

Primarul Constanței, Radu mazăre, s-a prezentat la DNA cu bagajul deja făcut, în vederea arestului preventiv. El a precizat că, probabil, a fost chemat în cazul reclamaţiei care i-a fost făcută de ANI şi Horia Georgescu, pentru incompatibilitate şi că este pregătit pentru orice, iar în genta cu care a venit are trening, o carte, o cruce şi mâncare.

„Sunt pregătti pentru orice” a apucat să spună edilul de la malul mării. El a mai precizat că în geantă are o cruce și mâncare. Întrebat de ziarişti ce părere are despre faptul că Arestul Poliţiei Capitalei este plin de personalităţi din lumea politică şi a afacerilor, Mazăre a răspuns: „Nu ştiţi că arestului Poliţiei Capitalei i se mai spune şi Beciul Domnesc?”.

Referitor la faptul că la DNA se află și șeful ANI, Radu Mazăre a arătat: „Eu știu ceva ce m-a învățat viața. În viață dacă faci bine, bine primește, dacă faci rău, rău primești. Eu am făcut numai bine”.

„Astăzi am fost chemat în reclamația pe care mi-a făcut-o ANI și domnul Horia Georgescu de incompatibilitate. Nu știu ce acuzații mi se vor aduce. A mai fost făcută o reclamație similară în 2009, a fost anchetată, atunci au spus că totul e în regulă, acum, probabil pe aceeași reclamație, vor fi aduse alte acuzații. (…) Are legătură cu faptul că TV Neptun și ziarul Telegraf au câștigat niște licitații, la ele fiind acționar Strutinsky și eu sunt acționar cu Strutinsky la Hotelul Flora”, a mai afirmat Radu Mazăre.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *