Radu Cristescu, REVOLTAT după declarațiile lui Cîțu despre facturi: ‘Nu se poate să nu plăteşti’ – Ba se poate, infractorule, chiar tu ne-ai arătat cum se face

Deputatul PSD Radu Cristescu se arată revoltat de declarația președintelui PNL, Florin Cîțu, care a spus că facturile trebuie plătite.

„Florin Cîțu, despre facturile românilor: ‘Nu se poate să nu plăteşti’.

Ba se poate, infractorule, chiar tu ne-ai arătat cum se face. Nu plătești, și dacă e nevoie, fugi din țară cu datoriile lăsate în urmă, nu-i așa?”, a spus Radu Cristescu, pe pagina sa de Facebook, și a alăturat poza cu Florin Cîțu din SUA după ce a fost prins băut la volan și în privința datoiei din state.

Context
Preşedintele PNL Florin Cîţu a criticat, miercuri afirmaţia ministrului Energiei, Virgil Popescu, care spusese că românii care nu primesc facturile compensate ar trebui să nu le plătească până acestea nu sunt corectate de către furnizori: „Dacă a spus aşa ceva, sper să vină să corecteze. Nu se poate să nu plăteşti factura. Aşa ceva nu se poate face”, a spus Cîţu, precizând că se va ajunge ca oamenii să nu mai plătească nici taxele. „Haideţi să nu creăm probleme, pentru că fără cadru legal, dacă nu plăteşti factura, vor fi penalităţi, iar după penalităţi ţi se taie curentul. Nu l-am auzit pe domnul Popescu, dar dacă a spus aşa ceva, sper să vină să corecteze. Nu se poate să nu plăteşti factura. Aşa ceva nu se poate face”, a comentat Cîţu.

Citiți și:  Scena politică se cutremura din temelii! Coalitia de guvernare, in PERICOL. Anunțul făcut de Florin Cîțu

El a arătat că trebuie să fim foarte atenţi că dacă îi îndemnăm pe oameni să nu plătească factura, pentru că ”nu vor mai plăti taxe şi e complicat”. ”Eu zic să respectăm legea. Guvernul are datoria să găsească, dacă sunt facturi greşite, iar prin instituţiile statuilui să meargă şi să-i sancţioneze pe cei care au greşit”, a mai afirmat Florin Cîţu.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *