“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

RADU BANCIU, la gatul Simonei Halep chiar daca aceasta a CASTIGAT! DECLARATII REVOLTATOARE: “Nu e mare lucru”

simona1

Jurnalistul Radu Banciu a atacat-o iar pe Simona Halep, deşi sportiva noastră a reuşit o performanţă remarcabilă. A câştigat turneul de la Roland Garros după ce a învins-o pe Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1. A fost pentru prima dată când numărul unu mondial a câştigat un turneu de grand slam.

Totuşi, Banciu nu a fost deloc impresionat şi a vorbit în termeni duri despre Simona, aşa cum a făcut şi-n trecut. “Această victorie nu va schimba cu nimic viaţa românilor în continuare. Noi nu am contribuit cu nimic la aşa ceva, iar analizat din punctul de vedere al jocului, al performanţei, nu e mare lucru.

Simona Halep nu este un fenomen al tenisului. A câştigat turneul ăsta, îl merită, e a treia finală. A pierdut anul trecut finala, ar fi pierdut-o şi pe asta, încă mai ruşinos decât a pierdut-o anul trecut cu Jelena Ostapenko, dacă întâlnea o jucătoare care să ştie tenis. Asta e o oarecare. Ea n-a jucat aproape nimic în finală”, a spus Radu Banciu, la B1.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. idiotul asta CU vocea si INTONATIA LUI DE CIOBAN , CAT O SA NE MAI CALCE PE CAP CU OBSESIILE LUI , LA ORICINE SI LA ORICE ?
    DE FAPT NU E VINA LUI , E PAREREA LUI SA SI-O BAGE UNDEVA ! VINA ESTE A CELOR CARE -I DAU POSIBILITATEA SA IMPROASTE PE ORICINE CU NOROI !

  2. idiotul asta CU vocea si INTONATIA LUI DE CIOBAN , CAT O SA NE MAI CALCE PE CAP CU OBSESIILE LUI , LA ORICINE SI LA ORICE ?
    DE FAPT NU E VINA LUI , E PAREREA LUI SA SI-O BAGE UNDEVA ! VINA ESTE A CELOR CARE -I DAU POSIBILITATEA SA IMPROASTE PE ORICINE CU NOROI !

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.