Radu Banciu continua “razboiul” cu basarabenii: “STUDENTA din Timisoara sa imi arate dovezi ca nu e CURVA”

După ce i-a indignat pe românii de pe ambele maluri ale Prutului, după proteste în faţa postului B1 şi după ce a fost amendat de CNA pentru că i-a jignit grosolan pe studenţii basarabeni din România, realizatorul de televiziune Radu Banciu recidivează şi cere “dovezi” unei studente originare din Republica Moldova, care studiază jurnalismul în Timişoara, “că nu este curvă”.

Banciu a prezentat în emisiunea de luni două rapoarte tendenţioase ale unor organizații internaționale cu privire la Republica Moldova. Unul din aceste “studii”, realizat de Fundaţia Scelles din Franţa, indică faptul că “șapte din zece moldovence s-au prostituat cel puțin o dată între vârstele de 15 si 25 de ani”. Un alt raport, făcut de Organizația Mondială a Sănătății în 2010, spune că moldovenii consumă 21 de litri de alcool pur, anual, pe cap de locuitor.

”În raportul acesta, nu intră studentele care s-au culcat cu decanul, rectorul, conferențiarul, șeful de an, vameșul. Îmi pare extrem de rău să o spun, dar cifra se duce undeva la nouă spre zece. A te prostitua cel puțin o dată, nu înseamnă doar o dată. Înseamnă de zeci de ori, poate sute de ori. Cele care s-au culcat cu decanul, e vorba de colegele mele din 1991-1992, cu rectorul, șeful de an, cu vameșul să obțină o viză. Ele nu intră în această categorie. Potrivit OMS, moldovenii consumă anual 21 de litri de alcool pur pe cap de locuitor, Rusia e pe locul 20 în acest clasament. De cele mai multe ori, cei care fură se află în stare de ebrietate. Poate am fost cam dur. Am cunoscut oameni din Republica Moldova absolut remarcabili. Știu că sună urât, dar așa este. Cu ce să îmi rupeți gura? Nu mi-ați dat niciun argument”, a spus Banciu în emisiunea sa.

Realizatorul emisiunii “Lumea lui Banciu” continuă şi o jigneşte şi pe Virginia Romanovici, o studentă basarabeancă din Timişoara, care a îndrăznit să-l facă “bădăran” pentru ieşirile sale publice. ”Am citit că o viitoare jurnalistă, studentă la Timișoara, mi-a închis mie gura. Mie nu-mi poate închide gura nimeni. Vă cred, deși nu aveți niciun argument, că nu vă încadrați în această categorie de 7 din 10. Nici colegele mele nu se încadrau și totuși ele au făcut prostituție, dar nu pe bani. Când îi ziceam ”Bă ești, o curvă” ele răspundeau: ”Dar de ce? Că nu am făcut-o pe bani”. Lăsați-mă cu închisul gurii. N-am nici o revoltă pe oamenii din Moldova. Și pe mine mă deranjează când străiniii vorbesc urât de români. Mă deranjează să-mi spună polițiștii din Franța că suntem ultima națiune, dar așa e. Sper că cetățenii din Republica Moldova, pe care-i salutăm absolut respectuos, să înțeleagă aceste lucruri”, a mai spus Banciu care a mai spus că vrea “dovezi” de la studenta din Timișoara că nu este ”curvă”.

Pentru a evita probabil o nouă sancţiune, Radu Banciu a încercat să nuanţeze, ţinând să reamintească faptul că în emisiunea incriminată, din 24 decembrie, a spus foarte clar că a cunoscut “cetăţeni absolut remarcabili” din Republica Moldova. Sursa: FrontPress.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

4 comentarii

  1. … Din spusele acestui Banciu inteleg ca la Universitatea din Cluj, in 1991-1992, studentele erau c-ve, iar decanul, conferentiarul si rectorul se culcau cu ele… Este oare normal pentru o Universitate din Romania ca un decan, un conferentiar si un rector sa c-vareasca cu studentele si sa nu fie pedepsiti pentru abuz in serviciu si comportament imoral? In 1991-1992 rector al Universitatii din Cluj era acad. Ionel Haiduc… Cine erau ceilalti 2 desfranati – decanul si conferentiarul? Spune-ne, Banciule, numele… Doar iti place sa spui adevarul si lucrurilor pe nume! Hai, deschide gura si spune, n-o tine inchisa!

    Arunci cu laturi si intr-un vames roman? Pentru care viza se culcau colegele tale cu el? Pana in 2007, nu era neseara viza pentru Romania, erau suficiente actele de identitate moldovenesti. Si-apoi, e putin credibil ca tu in 1991-1992 sa fi avut colege de facultate din RM… Esti un bosorog mincinos. La 44 de ani ar trebui sa ai mai multa minte!

  2. Ne doare,ne doare,adevarul pacat pentru moldovence,educatia isi pune amprenta.

  3. …atât Fundaţia(de) Scelle(rați)s din Franţa,cât și Organizația Mondială a Sănătății ,care spune că dragostea e o boală,să-și caute de c….ul lor,iar mizeria de banciu să crape de SIDA,po,,,nar împuțit.

  4. ACEST CRETIN BANCIU AR TREBUI DAT AFARA !!!!!! NU POTI SA-I SPUI UNEI FEMEI CA-I CURVA, PINA NU AI FOST SI TU CU EA! NUMAI UN BOU CA BANCIU POATE SA FACA CURVA PE ORICINE SI SA MAI APARA LA TV. DE TOT CACATUL!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *