Radu Banciu, atac fulgerător la Liviu Dragnea: ”El n-a făcut nimic pentru țară, a făcut…” – ACUZATII DURE

Radu Banciu a vorbit în emisiunea sa ”Lumea lui Banciu” despre situația lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman și despre pedeapsa exagerată cerută de procurorii DNA.

”Se cere pedeapsa maximă pentru Liviu Dragnea. 7 ani și jumătate au cerut procurorii – exagerat, după părerea mea – în cazul dosarului ”Bombonica”. Liderul PSD e judecat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Protecția Copilului Teleorman.

Pentru asta să iei 7 ani și jumătate, când alții au făcut un an de pușcărie pentru înaltă corupție mi se pare un pic disproporționat, dar, în orice caz, nu ne ambalăm deoarece nu se poate ajunge la așa ceva.

Sentința ar urma să fie dată pe 29 mai dacă nu se amână.

Dragnea și-a susținut nevinovăția, precizând că experiența din instanțele de judecată poate lăsa traume persoanelor inculpate. Am auzit refrenul ăsta: ”cine-i mai dă lui anii ăștia înapoi?”. Adică din 2016, eventual 2017, iarna, când a început efectiv procesul. Cine îi mai dă lui Dragnea lunile astea multe înapoi?

Dar, domnule Dragnea, nici banii dumneavoastră nu îi mai dați înapoi, nici averea, nici construcțiile, nici casele, nici sentimentele… În general nu se mai dă nimic înapoi, din păcate.

Un om politic serios, chiar și unul de mâna a doua, chiar și un coate-goale ar trebui să-și asume, în momentul în care devine un om important în stat, anumite lucruri.

E normal ca Justiția să-l urmărească, e normal ca lumea să-l deteste. El n-a făcut nimic pentru țară, a făcut pentru el, pentru familia lui, iar acum plătește!”, a afirmat Radu Banciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.