“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

RAD si CURCILE: TONOMAT cu LUMANARI si TAMAIE la o biserică din judeţul Prahova: ‘Aşteptăm dozatoarele de agheasmă si coliva’ (Video)

tonomat lumanari

Un preot de la o biserică din Câmpina, judeţul Prahova, a montat un tonomat de lumânări, candele şi tămâie în curtea lăcaşului de cult.

Potrivit preotului, tonomatul de lumânări este util bisericii pentru că în zonă este un cimitir, iar biserica este situată într-o zonă izolată şi nu poate ţine magazinul deschis pentru a vinde lumânări.

De la tonomatul montat în curtea bisericii, credincioşii pot cumpăra lumânări, candele sau tămâie.

VEZI SI: N-AI MAI VAZUT ASA CEVA: PREOT pe TROTINETA in Biserica. A slujit „in viteza”…(VIDEO)

Tonomatul de lumânări a stârnit controverse pe Facebook, acolo unde unii oameni au apreciat ideea preotului, iar alţii au făcut glume.

“Pentru că biserica a ținut tot timpul pasul cu tehnologia, la biserică de pe Voila s-a montat un automat de… lumanări. Într-un viitor apropiat, asteptăm dozatoarele de anafură, prescuri, colivă și agheasmă. Această știre nu este o glumă și nici un pamflet, așa că vă rog să o tratați cu seriozitate”, a scris un bărbat.

Pt video si mai multe detalii: observator.tv

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.