Râca de la Antena 3 se amplifică! Răzbunarea lui Gâdea?/„Anteniștii” vor ca Radu Tudor să fie dat afară

Fanii Antena 3 distribuie pe retelele de socializare mai multe petitii prin care solicita postului condus de Mihai Gadea sa il dea afara pe Radu Tudor pentru ca a jignit-o pe „doctorita-minune”, Flavia Grosan. Victor Ciutacu, care joi a sarit sa il atace si el pe Tudor, s-a sucit si ii ia apararea acestuia.

„Noi telespectatorii cerem inlaturarea jurnalistului Radu Tudor din televiziune fara drept de a mai practica aceasta meserie deoarece acest individ emite jigniri si remarci rasiste la adresa poporului roman pe pagina sa de socializare ca persoana publica”, se arata in petitia postata pe petitieonline.com.

Ciutacu, care joi scria ca Radu Tudor „mai avea sa se duca peste Gadea si sa-l carpeasca in direct ca-si permite” sa o laude pe Flavia Grosan, isi indeamna acum sustinatorii sa nu semneze petitia.

”Chiar daca valul de hate pe care si l-a luat in ultima vreme ar indica o oportunitate de neratat pentru cei pe care i-a scos din minti, a pune pe piata o petitie pentru concedierea lui Radu Tudor e gresit. La fel de gresit, in oglinda, ca apelul la diversi sponsori ai unor emisiuni sau la conducerile altor posturi tv de a-i lasa fara slujbe pe prezentatorii altor show-uri pentru ca au carait impotriva nobilelor idealuri ale sectei Martorii lui Covid. In cazul lui Radu Tudor, e fix problema lui si a Antenei 3; plus a telespectatorilor care au langa ei telecomanda. Asa ca ne potolim odata cu fixatia de a face noi ordine in ograda altora?”, a a scris Victor Ciutacu.

Miercuri seara, in timp ce Mihai Gadea o lauda la „Sinteza zilei” pe doctorita Flavia Grosan, Radu Tudor a postat pe Facebook un comentariu in care punea la indoiala integritatea psihica a medicului.

Gadea a difuzat la „Sinteza zilei” un interviu cu medicul Flavia Grosan, care sustinea ca a vindecat peste o mie de pacienti cu Covid-19 cu ajutorul unei scheme proprii de tratament. Gadea a catalogat-o drept „doctorita minune”.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!