“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Quentin Tarantino vrea să înceapă filmările la cel de al 10-lea film al său

noul film al lui Tarantino

Quentin Tarantino intenționează să înceapă filmările la cel de al 10-lea film al său și, probabil, ultimul, după cum l-a anunțat, conform Indiewire. Acesta se va filma în Los Angeles:

“Iubesc să filmez în California. Aici am început să regizez și s-ar potrivi perfect să fie și locul unde filmez ultimul meu film, în capitala mondială a lumii cinematografice.” – a declarat Tarantino.

“Nu se compară nimic cu filmatul în orașul meu natal; echipele sunt cele mai bune cu care am lucrat, iar locațiile de filmare sunt extraordinare. Producătorii împreună cu mine suntem încântați să realizăm #10 (nota redacției: așa și-a numit Tarantino filmul) – în Los Angeles.” – a adăugat Tarantino.

Pe lângă #10, Tarantino s-a referit la noul său proiect și “Criticul de film” ???? :D. Acțiunea filmului se petrece în 1977 în Sudul Californiei și îl are în centru pe un personaj fictiv, dar bazat pe un personaj care a existat în realitate: un jurnalist cunoscut pentru recenziile sale de film haioase, brutale și chiar rasiste, înainte de dispariția sa în jurul vârstei de 35 de ani.

Tarantino a declarat de mai multe ori că speră să se retragă după realizarea a 10 filme. ????

Totuși, din cauza grevelor scenariștilor și actorilor, filmările nu vor începe, cel mai probabil,  foarte curând. ????

Vezi și

11 Filme noi Netflix de urmărit

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.