“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Puțoismele lui George Simion

Screenshot 2022 02 07 at 22.25.34 750x350 1

Ieri agresa un senator, azi a lovit un ministru, mâine, poate, cine știe, Simion va împușca un ziarist.

Acum ne e clar că băieții din servicii au greșit fatal când au conceput planul USR, trimițând la joaca politică dimpreună: tocilarii, lesbienele, autiștii, evangheliștii de teveu, ortodocșii și penticostalii, alpiniștii și dansatoarele la bară transformate în feministe de pripas. USRPlus e un rateu grosolan și asta s-a întâmplat pentru că strategii din servicii nu au profilat bine personajele scoase în față, au crezut că e destul să scoată în stradă corporatiștii să guițe „puie monta” și „jos dracnea” și guvernarea se va înfăptui la fel de ușor cum bagi un stick în laptop să încarci un program.

Cioloș e istorie, azi v-ați uitat o oră la conferința de presă a unui țărănete vegan și așa supraevaluat de toate femeiuștile cu un orgasm pe an și de toți acneiștii care locuiesc la 35 de ani cu mami și tati.

România e ingrijorată acum de excesele lui George Simion, de aburcarea AUR în sondaje. Eu am mai văzut filmul asta în 1999, când cu PRM. Așa că nu mă impresionează nici naționalismul extremist de rit nou, asezonat cu Facebook și filmulețe de propagandă. Extremismul e la fel de puturos că puroiul ce iese din furuncul, nu poate deveni lăptișor de matcă cu care să ne dăm pe mufarine și să ne privim liniștiți în oglinda viitorului.

Fălcile lui Simion sunt mai groase acum, craniul i s-a maturizat după atâția ani de stat în stradă, căutând legitimare ca un disperat. Nu mai are privirea de trelingar drogat din Berceni, așa cum o avea acum peste 12 ani. Dar creierul lui Simion a evoluat foarte puțin în ultimul deceniu, reușind să își mărească doar IQ-ul arivismului. George Simion e mai disperat să parvină politic decât era Cioloș acum câteva luni, când se propunea penibilla guvernare, mai disperat ca amanta Caciuc ce moare să îi ia lui Reghecampf pin-ul de la card.

Și simt că, din nou, băieții din servicii sunt pe cale să își piardă noua jucărie. Pentru proiectul AUR, „sistemul” a profilat mult mai corect „săgețile”: un bătrânel legionar și fixist, propus drept etern premier, și care vorbește vrute și nevrute, un românist antimaghiar feroce, care ține la țara lui, dar până acum câțiva ani lucra în Germănică (avea chiar și mobil de Germania), un scriitor ratat, misogin și malahist, apoi un jurnalist foarte talentat pe vremuri, om de investigații și reportaj, care s-a tâmpit radical în ultimii ani și în ai cărui ochi sper să mai găsesc rușinea de a accepta excesele sfertodoctului de Simion.

Și da, George Simion, profilul principal imaginat de securiști, un arivist politic, atât de citibil din punct de vedere psihologic! Născut la Focșani, un rahat de municipiu sărăcăcios situat între bucile Moldovei, cu un tată alcoolist care, e episod documentat jurnalistic, a bătut la un moment dat, într-un scurt interval de timp, nu unul, ci cinci polițiști (vezi AICI detalii), e clar cu ce traume a crescut George Simion până la 35 de ani (apetența exagerată pentru muncă, absența unei iubite stabile în viața lui până de curând etc.).

Astăzi, George Simion l-a lovit pe Virgil Popescu, în timp ce vorbea la tribuna parlamentului. Ministru în funcție, da?

Credeți că e singurul episod?

Simion făcea asta și acum 14 ani pe holurile Palatului Parlamentului, agresând un senator al României. Priviți-i ochii, analizați-i privirea redusă și o să înțelegeți la ce mă refer când vorbesc de profilul lui psihologic, mult mai evident atunci, căci avea doar 22 de ani și nu știa să își reprime ca astăzi frustrările, nu știa „jocul”.

Atunci făcea parte din Asociația Noii Golani, un alt alias civic, ca multe altele pe care le-a încercat arivistul Simion, cea mai rizibilă încercare fiind aia de a se brandui cu imaginea de șef de galerie, ahahaha. Bă, io chiar cunosc ultrași din marile galerii ale Capitalei, băieți răi de tot, nu îl știe nici dracu pe Georgică decât maxim ca paltonar de galerie.

Acum 14 ani, montat de senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs, care îl invitase pe legitimația lui în Senat, George Simion l-a agresat verbal la modul țărănesc pe Șerban Nicolae.

Și de asta zic: nu mi-e frică de Simion, nici de legiunile lui de fani, eu chiar am avut războaie jurnalistice la viața mea cu spălații pe creier care îl iconizau pe Arafat, cu ultraortodocșii cretini care îl adulau pe pedofilul Pomohaci, în fine, ați înțeles.

Mie mi-e frică nu de Simion, ci de faptul că securiștii vor să reinventeze un nou caz PRM, ca în anul 2000, și să manipuleze jocurile prezentându-l în 2024 pe George Simion ca un Vadim modern în contra partidă cu delicata Laura Codruța Kovesi. Și să mai rezolve 10 ani de Cotroceni cu un sclav al Marilor Puteri la timonă.

PS: Un mesaj pentru George: dacă iubești România cu adevărat și vrei să o scapi de politicienii unsuroși și hoți, schimbă tonul și muzică. Sunt stridente rău. – strict secret

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.