Putin va fi furios! Comandanții ruși l-au facut de ras– interceptări SBU

Comandanții ruși au început să vândă rațiile soldaților lor, iar aceștia sunt nevoiți să mănânce câini. Militarii se descurcă din ce în ce mai greu, potrivit conversațiilor cu rudele interceptate de serviciile secrete ucrainene.

„A doua armată a lumii”, cum este considerată Rusia, a găsit o nouă metodă de a face bani. Comandanții ruși vând acum rațiile soldaților lor, iar aceștia sunt nevoiți să vâneze și să mănânce câini. Serviciul de Securitate al Ucrainei a făcut publice noi conversații telefonice interceptate ale invadatorilor.

Iată ce discuta un soldat cu soția lui:

„Aici au fost aduse conserve: un fel de gustări, morcovi, varză… Le-am aruncat imediat. Suntem plini de rahat, ca niște purceluși”, a spus soldatul. El a adăugat că rațiile lor dispar și că vina aparține comandanților lor, care le vând oricui e interesat, pentru a câștiga bani”.

Pe a doua înregistrare, un alt soldat rus o întreabă pe mama sa ce crede că mâncat în ziua respectivă. Femeia numește mai întâi varianta exotică cu bursuci, apoi trece la șoareci și șobolani.

„Câine! Vânătoare de carne!” – îi răspunde invadatorul rus.

SBU afirmă că, aparent, mâncatul animalelor de companie a devenit un lucru normal pentru soldați. „A doua armată a lumii” a ajuns la cel mai de jos nivel, se mai arată în mesaj.

Droguri și căsătorii fictive
Printre invadatorii ruși din Ucraina este plin de dependenți de droguri. Unii dintre ei chiar au funcții importante în armată, dar consumă substanțele halucinogene și, datorită acestui fapt, sunt neînfricați în război, mai spun serviciile secrete ucrainene.

Aparent, drogurile sunt singurul lucru care da putere armatei ruse pentru a rezista în războiul din Ucraina. Acestea sunt livrate „eliberatorilor” fără ascunzișuri, potrivit interceptării radio ale conversațiilor publicate de SBU .

Anterior, ziarul Segodnia a constatat că ocupanții ruși suferă din cauza căldurii din Ucraina, din acest început de vară, din cauză că șefii lor, mizând pe un „blitzkrieg”, le-au furnizat doar uniforme de iarnă. Iar o parte dintre invadatori caută și căsătorii fictive, pentru a scăpa din războiul împotriva Ucrainei, și le cer comandanților lor permisie pentru a merge la cel mai important eveniment din viața lor, nunta.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *