“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Putin va fi făcut knock-out de proprii generali și oligarhi

putin 1

Vladimir Putin a căzut în plasa întinsă cu abilitate, dar și în cunoștință de cauză, de strategii de la Pentagon, CIA și Casa Albă. A mușcat momeala. După ce a fost trădat din interior. Avea cele mai multe opțiuni de a negocia în favoarea Federației Ruse. Atâta timp cât niciun militar nu trecea granița. Dar a căzut în capcană.

Acum există toate dovezile necesare. Mișcările lui Vladimir Putin, intențiile sale, scenariile alternative pe care le preconiza au fost devoalate americanilor de la cel mai înalt nivel. De la vârful complexului militar. Și vorbim aici evident despre generali. Dar și despre oligarhi. Oligarhi legați ombilical de acești generali. După ce va pierde partida ucraineană, regimul Putin va fi decapitat.

În urmă cu o săptămână, avea toate atuurile în mână. Trebuia doar să aibă răbdare. Până când? Până când Joe Biden s-ar fi arătat dispus să negocieze. Cunoscând însă din surse sigure și de la cel mai înalt nivel scenariile de la Kremlin, Joe Biden a forțat lucrurile. I-a întins momeala lui Putin. Iar acesta a mușcat, atacând cu toate forțele masate la frontieră Ucraina. Și, spre surprinderea lui, întâmpină o rezistență înverșunată. Harta Ucrainei ne înfățișează o ofensivă împotmolită. Într-un periculos șpagat. Președintele Franței a reacționat violent, acuzând NATO de autovulnerabilizare. De fapt este afectat de faptul că Franța, la fel și Germania, își vor pierde relevanța. În favoarea Statelor Unite.

Astăzi, Vladimir Putin nu mai are nicio capacitate de a negocia. Decât cel mult o retragere militară și un calendar al despăgubirilor către statul ucrainean. Dar este prea târziu. Complexul militar nu iartă atunci când comandantul suprem atrage armata într-o capcană, soldată cu o înfrângere. Generalii care au ținut în această perioadă legătura cu americanii, precum și oligarhii din cercul de protejați ai lui Putin, care au făcut același lucru, se mobilizează pentru a-l da la o parte. Și pentru a salva ceea ce mai e de salvat. Pentru că, atenție, statele NATO au luat urma banilor. Sume colosale depuse în Occident și peste Ocean de oligarhi. Acum sunt blocate. Iar mâine pot fi confiscate.

Nereușind să organizeze cu succes un război fulger, Putin este învins. Și va fi executat.

Sursa: stiripesurse.ro/ un comentariu de Sorin Roșca Stănescu, jurnalist

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.