GENERAL

Putin trimite o undă de șoc la nivel mondial! BREAKING NEWS

vladimir putin 696x393 1

Vladimir Putin a lansat un nou avertisment în privința înghețării activelor rusești de către țările occidentale. Astfel, liderul de la Kremlin spune că sancțiunea „va duce la probleme” pentru cei care o implementează.

Vladimir Putin trimite o undă de șoc! Avertismentul lansat recent de Moscova: „Va duce la probleme”
Declarația președintelui rus a fost făcută în cadrul sesiunii plenare a Forumului Economic Eurasiatic, unde acesta a ținut să sublinieze că „încălcarea regulilor” și a „normelor în domeniul finanțelor internaționale” nu duce la „nimic bun”.

„Încălcarea regulilor, normelor în domeniul finanțelor internaționale, a comerțului nu duce la nimic bun. Și în cuvinte simple, acest lucru nu va duce decât la probleme pentru cei care o fac. Furtul bunurilor altor oameni nu a adus niciodată pe nimeni la bine, în primul rând pe cei care sunt implicați în această afacere nesăbuită”, a declarat Vladimir Putin.

Președintele rus susține că sancțiunile afectează lumea la nivel global
De asemenea, liderul de la Kremlin a susținut că afectarea interesele altor țări în domeniul politicii și securității „duce la haos” și „la tulburări economice” care vor fi simțite la nivel global.

„Țările occidentale sunt încrezătoare că din politica, cultura și sportul mondial este posibil să se excludă orice nedorit care are propriul său punct de vedere și este gata să-l apere. Nimic de genul acesta nu se întâmplă cu adevărat și este imposibil să realizăm acest lucru, așa cum am spus deja”, a completat Vladimir Putin, potrivit informațiilor transmise de Interfax.

Totodată, președintele este de părere că sancțiunile și interdicțiile nu pot fi restrânse, iar acestea vor afecta și țările care vor continua să susțină politicile de sancționare.

„La urma urmei, nu este doar în Rusia și nici măcar în China, este în multe alte țări ale lumii. Există din ce în ce mai multe țări din lume care sunt dispuse și vor urma o politică independentă. Și niciun “jandarm mondial” nu va putea suspenda acest proces global natural, nu vor exista suficiente forțe, iar dorința va dispărea pur și simplu. În fața problemelor din țările lor, sper că se va realiza faptul că această politică este absolut nepromisă”, a conchis Putin.

Rusia a sancționat Marea Britanie
Amintim că administrația Vladimir Putin a anunţat, marţi, interdicţii de intrare pe teritoriul rus pentru 154 de membri ai Camerei Lorzilor, Camera superioară a Parlamentului Marii Britanii, ca ripostă la sancţiuni aplicate de Guvernul britanic împotriva unor parlamentari ruşi din cauza invaziei în Ucraina.

„Ca reacţie la decizia luată în martie de Guvernul Marii Britanii de a stabili o listă cu sancţiuni vizând aproape toţi membrii Consiliul Federaţiei (Camera superioară a Parlamentului Rusiei -n.red.), impunem restricţii pentru 154 de membri ai Camerei Lorzilor”, a anunţat marţi Ministerul de Externe de la Moscova, potrivit cotidianului Le Figaro.

Cei 154 de membri ai Camerei Lorzilor vor avea interdicţii de intrare pe teritoriul Rusiei.

Sursa; capital.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.