“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Putin transmite informația de ULTIMA ORA. Rusia se pregătește de ce e mai rău!

putin romania ucraina 696x429 1

Liderul de la Kremlin le-a transmis tuturor celor din țara sa să se pregătească pentru ceea ce este mai rău. Președintele Rusiei a făcut această mișcare în contextul în care urmează noi sancțiuni pentru Rusia.

Vladimir Putin i-a îndemnat pe toți reprezentanții companiilor energetice rusești să fie pregătite pentru un embargo petrolier. În acest context, el a încercat să vină și cu un mesaj îmbucurător. Potrivit liderului de la Kremlin, Rusia a înregistrat o creștere a producției de petrol cu 3,5% față de anul trecut.

Președintele rus Vladimir Putin a avertizat, vineri, companiile rusești să fie pregătite pentru un embargo petrolier și pentru noul pachet de sancțiuni al Uniunii Europene.

Informația a fost dezvăluită de agenția de știri de stat rusă TASS, citată de CNN.

Putin a ținut să sublinieze că cei de la companiile naționale ar trebui să fie pregătite pentru această decizie.

„După cum știți, Uniunea Europeană a introdus un alt pachet de sancțiuni împotriva Rusiei, cu un embargo petrolier. Companiile naționale ar trebui să fie pregătite pentru această decizie. Am vorbit despre perspectivele unor astfel de restricții la ultima reuniune privind complexul de combustibili și energie”, a declarat Vladimir Putin la o întâlnire cu Guvernul.

UE, de acord cu un embargo asupra a 90% din petrolul pe care îl importă din Rusia
Amintim că în luna mai, Uniunea Europeană a fost de acord cu un embargo asupra a 90% din petrolul pe care îl importă din Rusia. „Vor fi reduse cu 90% importurile de petrol din Rusia în UE până la sfârşitul anului”, a declarat recent Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene.

Președintele Rusiei a mai spus că Occidentul încearcă să forțeze alte țări să crească producția de energie, dar „piața rusă este stabilă și nu tolerează agitația”.

„De la începutul anului, nivelul producției de petrol a depășit cu 3,5% nivelul anului precedent. Producția de gaze pentru perioada ianuarie-mai a scăzut, dar foarte puțin – cu doar 2%”, a declarat președintele rus.

Rusia susține ca interzicerea importurilor de petrol este o decizie autodistructivă
Trebuie subliniat că, în prezent, Rusia susține ferm că decizia recentă a Uniunii Europene de a interzice parțial importurile de petrol rusesc este „autodistructivă” pentru statele membre, existând șanse mari să se destabilizeze pieţele globale ale energiei.

„Decizia Uniunii Europene de a renunţa parţial la petrolul rusesc şi la produse petroliere, precum şi refuzul de a mai emite asigurări navelor comerciale ruse probabil vor genera noi majorări de preţuri, vor destabiliza pieţele energiei şi vor perturba reţelele de aprovizionare. Sunt măsuri autodistructive. Bruxellesul şi sponsorii politici ai Washingtonului poartă întreaga responsabilitate pentru exacerbarea problemelor globale în domeniile alimentar şi energetic cauzate de acțiunile nelegitime ale Uniunii Europene”, a declarat acum câteva zile, ministerul de Externe din Rusia.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.