Putin, sfătuit să bombardeze cu terifiantele arme nucleare „Satan 2”. Care ar fi tinta

O posibilă lansarea a unei arme nucleare de tip „Satan 2” va trebui să dea “de gândit celor care încearcă să amenințe Rusia”, a avertizat președintele rus Vladimir Putin. Iar acum, potrivit surselor, liderul de la Kremlin ar fi fost sfătuit să facă bucăți „Marea Britanie” cu terifiantele sale arme nucleare.

Vladimir Putin a fost îndemnat să bombardeze „Marea Britanie” cu terifiante arme nucleare „Satan 2”. Mai exact, liderul de la Kremlin a fost îndemnat să arunce în bucăți „Marea Britanie” cu terifiantele sale arme nucleare Satan 2, ca drept pedeapsă pentru sprijinirea continuă a Ucrainei.

Prezentatorul TV pro-Putin, Vladimir Solovyov, a spus la televiziunea de stat controlată de Rusia că Marea Britanie a se comportă „complet prostesc” și a sugerat ideea de a folosi bomba nucleară de 16.000 mph. Mai exact, propagandistul lui Putin a amenințat că va șterge Marea Britanie de pe faţa pământului folosind una dintre noile rachete nucleare ale Rusiei – Sarmat 2.

Jurnalistul rus îl îndeamnă pe Putin să distrugă Regatul Unit
Vladimir Solovyov, propagandistul lui Putin, a emis o nouă amenințare la adresa Regatului Unit la televiziunea de stat. Acesta a făcut amenințarea vorbind cu șeful agenției spațiale ruse despre noua rachetă Sarmat 2 a țării, care urmează să intre în funcțiune în cursul acestui an.

Această declarație șocantă a venti la doar două zile după ce Putin a susținut că a descoperit un complot de asasinare a lui Solovyov, care implică o „gașcă neo-nazistă” care lua ordine de la Kiev. Ucraina a negat existența unui astfel de complot.

RS-28 Sarmat poate zbura mai mult de 11.000 de mile și poate transporta 15 focoase (VIDEO). Ar putea distruge complet Regatul Unit într-o singură lovitură. Vladimir Solovyov le-a spus telespectatorilor săi: „După cum s-a dovedit, un Sarmat înseamnă minus Marea Britanie”.

Racheta – numită „Satan 2” în Occident – ​​este una dintre cele mai mari și cu cea mai lungă rază de acțiune din lume, capabilă să transporte până la 15 focoase și momeli despre care Rusia susține că o face de neoprit împotriva oricărei apărări actuale.

Dmitri Rogozin, șeful agenției spațiale Roscosmos, i-a spus lui Solovyov că 46 de rachete vor fi construite, prima fiind desfășurată în unități din Krasnoyarsk, Siberia, la sfârșitul acestui an.

„La noi totul este conform planului”, a spus Rogozin
Putin a supravegheat săptămâna trecută prima lansare de probă cu succes a rachetei, spunând că marchează un „eveniment semnificativ în dezvoltarea armelor avansate ale armatei ruse”. El s-a lăudat că racheta este „unica în lume” și că nimic asemănător nu va exista „pentru mult timp”.

Noul complex are cele mai înalte caracteristici de performanță și poate sparge toate sistemele moderne de apărare antirachetă. Va asigura Rusia de amenințările externe și îi va forța pe cei care încearcă să ne amenințe țara în căldura unei retorici agresive frenetice, a amenințat Putin, scrie Daily Mail.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.