GENERAL

Putin este terminat. Se anunta noi LOVITURI pentru liderul de la Kremlin

vladimir putin 20

Vladimir Putin are parte de o nouă lovitură dură din partea Ucrainei, după ce țara a cerut statelor membre ale G7 să aplice sancțiuni mai dure Federației Ruse. Printre aceste sancțiuni se numără un embargou asupra gazelor rusești, pe fondul celor mai recente atacuri cu rachetă asupra Kievului.

Lovitură dură pentru Vladimir Putin! Se cere un embargou asupra gazelor rusești. Ucraina vrea sancțiuni mai aspre
Sancțiunile UE ar trebui să includă embargoul asupra gazelor rusești, spune un oficial ucrainean, asta după ultimele atacuri cu rachete ale Moscovei asupra Kievului. Șeful de cabinet al președintelui Volodimir Zelenski spune că Summitul G7 ar trebui să răspundă celor mai recente atacuri rusești,

Andru Yermark, șeful biroului președintelui ucrainean, a mai spus că sancțiunile occidentale împotriva țării conduse de Vladimir Putin ar trebui să fie mai aspre și ar trebui, de asemenea, să includă și un embargo asupra gazelor naturale rusești.

„Sancțiunile ar trebui să fie mai agresive. Un embargou asupra exporturilor de aur este bun, dar este nevoie de un embargo asupra gazelor în noul pachet de sancțiuni al UE”, se arată în mesajul său de pe Telegram.

Summitul G7 ar trebui să furnizeze arme grele Ucrainei
Între timp, ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, a cerut duminică țărilor G7 să răspundă la noul atac cu rachete asupra Kievului prin impunerea de noi sancțiuni Rusiei și prin furnizarea de mai multe arme grele Ucrainei.

Summitul G7 trebuie să răspundă cu mai multe sancțiuni împotriva Rusiei și mai multe arme grele pentru Ucraina”, a declarat Kuleba pe Twitter

Țările G7 vor anunța interzicerea importului de aur rusesc
Statele Unite au anunțat că Grupul celor șapte națiuni (G7) va interzice importul de aur rusesc cu scopul de a înăspri sancțiunile împotriva Moscovei, care a efectuat duminică atacuri cu rachete asupra capitalei Ucrainei, Kiev, după ce a obținut câștiguri teritoriale în estul regiunii Lugansk.

„Împreună, G7 va anunța că vom interzice importul de aur rusesc, un export major care aduce zeci de miliarde de dolari Rusiei”, a declarat președintele Joe Biden, în timp ce liderii celor mai bogate națiuni ale lumii s-au reunit în Alpii bavarezi.

Măsura a fost semnalată inițial de Regatul Unit ca fiind o acțiune comună cu Canada, Japonia și SUA, membre ale G7.

Cu toate acestea, un reprezentant de rang înalt al administrației americane, care a vorbit sub protecția anonimatului, a declarat reporterilor că G7 va face marți un anunț oficial cu privire la interzicerea importului de aur.

Sursa: capital.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.