Putin este în șoc total! Lovitura venită de unde chiar NU se aștepta

Un cunoscut actor a trimis un comunicat de presă în care spune că poporul rus nu este vinovat pentru deciziile luate de Vladimir Putin, de asemenea, el a decis să doneze bani Ucrainei din concertele pe care le va susține în luna aprilie.

Lovitură cumplită pentru Vladimir Putin. Vine chiar de la un bun prieten al lui lui
Îndrăgitul actor Gerard Depardieu, un fost prieten de-al liderului de la Kremlin, a declarat că poporul rus nu este vinovat pentru deciziile luate de Vladimir Putin.

”Poporul rus nu este responsabil de excesele nebuneşti inacceptabile ale conducătorilor lor cum este Vladimir Putin”, se arată într-un comunicat de presă de-al actorului.

Citiți și:  Klaus Iohannis face anunţul momentului! Pozitia Romaniei în plin război

De asemenea, el a mai spus că va dona banii pentru concertele de la începutul lunii aprilie, precizând că vrea ca banii să ajungă la victimele din Ucraina.

”Totalitatea banilor din biletele pentru cele trei concerte va ajunge la victimele ucrainene ale acestui tragic război fratricid. Întotdeauna am avut o înclinaţie către poporul rus, descris atât de bine de Dostoievski, Tolstoi, Gogol, Pasternak şi mulţi alţi artişti… Ceaikovski, Prokofiev, Şostakovici”, a mai spus cunoscutul actor, citat de France Presse.

El va susține concerte pe 1, 2 și 3 aprilie. Amintim că la începutul lunii martie, la câteva zile după începerea războiului, actorul Gerard Depardieu a cerut oprirea armelor, dar și negocieri de pace.

Citiți și:  Der Spiegel - Serviciile secrete din SUA au aflat DATA când va ordona Putin invazia Ucrainei

Este de menționat că în ianuarie 2013, actorul Gerard Depardieu a obținut pașaport rus, pe fondul dezacordului cu politica fiscală a preşedintelui François Hollande.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *