Putin cutremură intreaga lume: Vor fi „consecinţe pe care nu le-aţi mai văzut”

Vladimir Putin a răspuns amenințărilor în ziua de joi, 24 februarie, și a spus că oricine va interveni în favoarea Ucrainei va avea de-a face cu consecințe nemaivăzute. Potrivit informațiilor transmise de liderul de la Kremlin, răspunsul Rusiei „va fi imediat”.

Putin răspunde amenințărilor! Liderul de la Kremlin anunță consecințe nemaivăzute pentru oricine se implică din afară
În urma amenințărilor lansate la adresa Rusiei, Vladimir Putin a acuzat Occidentul de ipocrizie și de faptul că a ignorat interesele de securitate ale țării sale.

„Acum câteva cuvinte importante, foarte importante pentru cei care ar putea fi tentaţi să intervină în evenimentele în desfăşurare. Oricine încearcă să ne împiedice, şi cu atât mai mult să creeze ameninţări pentru ţara noastră, pentru poporul nostru, trebuie să ştie că răspunsul Rusiei va fi imediat şi atrage consecinţe pe care nu le-aţi experimentat niciodată în istoria voastră. Suntem pregătiți pentru orice evoluţie a evenimentelor. Au fost luate toate deciziile necesare în acest sens. Sper că voi fi auzit”, a declarat Putin la finalul discursului său.

Cum a răspuns Occidentul în fața agresiunilor rusești?
Cancelarul german Olaf Scholz a declarat joi dimineaţă că operaţiunea militară rusă lansată în Ucraina este „o încălcare flagrantă” a dreptului internaţional, vorbind despre o zi „îngrozitoare pentru Ucraina” şi „o zi neagră pentru Europa”, relatează AFP şi Reuters.

„Germania condamnă cât se poate de ferm acest act lipsit de scrupule al preşedintelui (Vladimir) Putin. Suntem solidari cu Ucraina şi cu locuitorii săi”, a transmis el într-un comunicat.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunţat joi introducerea legii marţiale în toate teritoriile ţării, după ce şeful statului rus, Vladimir Putin, a declarat în zori începerea unei „operaţiuni militare” în Ucraina, transmite Reuters.

Zelenski a spus că Rusia a efectuat atacuri cu rachete asupra infrastructurii ţării şi a gărzilor de frontieră.

Rusia susţine că nu atacă oraşe ucrainene, ci doar obiective militare, deşi, conform unor oficiali ucraineni şi a martorilor, au fost semnalate explozii în mai multe oraşe din Ucraina, inclusiv în Kiev.

Martorii au semnalat explozii în Kiev, Harkiv, Kramatorsk, Dniepr, Donetsk, Mariopol şi Odesa, conform cotidianului Le Figaro.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *