Putin, avertizare pentru România! Geoană a rămas mască: Vă transformă în colonie economică

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a povestit recent momentul în care s-a întâlnit personal cu preşedintele rus Vladimir Putin. Acesta a mărturisit ce i-a spus liderul rus despre țara noastră.

Mircea Geoană a fost invitat recent într-un podcast în care a vorbit despre problemele actuale de securitate națională, despre eventuala revenire a sa în politica românească, dar şi despre discuţiile sale cu Vladimir Putin.

Vladimir Putin nu a vrut deloc ca România să intre în UE
Acesta a mărturisit că a fost total surprins atunci când Vladimir Putin a încercat să convingă România să stea departe de Uniunea Europeană.

Președintele Rusiei avertiza oficialii români că țara noastră ar putea fi transformată de către UE „într-o colonie economică”.

Citiți și:  Alertă la Moscova! Putin a dat ordine drastice dupa ce una din fiicele sale ar fi încercat sa plece din Rusia

„Da. L-am întâlnit pe Vladimir Putin. Şi mi-a spus: «Mă, suntem foarte nemulţumiţi că aţi intrat în NATO, dar cu americanii mai ştim să lucrăm, dar atenţie cu UE, că vă transformă în colonie economică!».

Încerca să ne convingă să stăm departe de Uniunea Europeană, m-a frapat, eu credeam că NATO ar fi marea lui temere.

Unde s-ar fi oprit ruşii? În ce situaţie am fi fost? Am fi avut bravura ucrainenilor? Am fi avut sprijin atât de mare din partea Occidentului?”, a explicat secretarul general adjunct al NATO.

„Trebuie să alegi: vrei să fii într-o casă cu temelie serioasă şi o ţară serioasă, vrei să fii un om liber, să ai podcast-uri, să-ţi alegi liderii care-ţi plac şi să-i trimiţi la plimbare pe ăia care nu-ţi plac sau vrei să mergi la gulag pentru că ai avut curajul să spui ceva împotriva iubitului conducător”, a adăugat Mircea Geoană, invitat recent în podcastul „Fain și simplu” al lui Mihai Morar.

Citiți și:  Alertă la Kremlin! Lovitură năucitoare pentru Putin

Amintim faptul că, anterior, secretarul general adjunct al NATO a oferit detalii noi despre planurile militare ale lui Vladimir Putin și ale armatei sale în războiul din Ucraina.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. A avut dreptate puțin cu colonie economica

  2. Romania a fost colonie economica (ba chiar mai mult!) fata de Uniunea Sovietica. Se numea CAER.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.