Putin atacă dur imigrantii. Vezi aici declaraţia radicală a acestuia

1114

Prezentăm mai jos poziţiile lui Vladimir Putin, preşedintele Federaţiei Ruse, faţă de ofensiva musulmană. Am putea face o paralela cu situatia din tara noastra…

Acum câţiva ani regele Arabiei l-a vizitat pe Putin la Moscova. Inainte de a pleca i-a spus lui Putin că ar vrea să cumpere o mare parcelă şi să ridice, numai cu bani arabi, o mare moschee în capitala rusă.
“Nu e o problemă”, i-a răspuns rusul, “dar cu o condiţie: să autorizaţi să se construiască deasemenea în capitala arabă o mare Biserică ortodoxă”, relateaza cyd.ro.

“Nu se poate” spuse arabul.
“De ce?” a întrebat Putin.
“Pentru că religia voastră nu este adevărată şi nu putem lăsa ca poporul să fie înşelat”.
“Eu gândesc la fel despre religia ta şi fără îndoială aş permite ridicarea templului tău dacă ar fi echivalent, aşa că am terminat subiectul”.

Citiți și:  IMIGRAREA ESTE O CRIMĂ ÎMPOTRIVA POPOARELOR EUROPENE ȘI SE VA TERMINA PRIN VĂRSARE DE SÂNGE

ESTE FORMA DE A INFRUNTA PE ACEIA CARE VOR SA-SI IMPUNA OBICEIURILE LOR, IN SPECIAL IN TARILE SUBDEZVOLTATE.

 În 4 August 2013 liderul rus, Vladimir Putin, s-a adresat parlamentului ţării sale cu acest discurs despre tensiunile cu minorităţile etnice: “În Rusia se trăieşte ca ruşii ! Oricare minoritate, de oriunde, care vrea să trăiască în Rusia, să lucreze şi să mănânce în Rusia, trebuie să vorbească rusa şi trebuie să respecte legile ruseşti. Dacă ei preferă Legea Sharia şi să trăiască viaţa musulmanilor, îi sfătuim să plece în acele locuri unde aceasta să fie Legea Statului…
VEZI SI: IMIGRANTII au socat la granita cu Austria: „Au tras o femeie de par din masina, ne-au SCUIPAT”

Rusia nu are nevoie de minorităţile musulmane, aceste minorităţi au nevoie de Rusia şi nu le garantăm privilegii speciale, nici nu încercăm să schimbăm legile noastre adaptându-le cerinţelor lor.

Citiți și:  Tensiune MAXIMA. Opozantul lui Putin, Aleksei Navalnîi, a aterizat la Moscova dupa OTRAVIRE. Risca sa fie arestat

Nu contează cât de tare strigă “discriminare”, nu tolerăm lipsa de respect faţă de cultura noastră rusă. Trebuie să învăţăm mult din sinuciderea Americii, Angliei, Olandei, Franţei, etc. dacă vrem să supravieţuim ca naţiune.Musulmanii au învins în aceste ţări şi nu vor reuşi şi în Rusia. Tradiţiile şi obiceiurile ruseşti nu sunt compatibile cu lipsa de cultură şi formele primitive ale Legii Sharia şi ale musulmanilor. Când acest onorabil corp legislativ gândeşte să creeze legi noi, va trebui să aibă în minte în primul rând interesul naţional rus, observând că minorităţile musulmane nu sunt ruse”.

VEZI SI: VIDEO: Un copil spune adevărul: ce-și doresc, de fapt, imigranții

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Neicanimeni
Neicanimeni
5 ani in urma cu

Chiar daca nu ne place Putin, trebuie sa recunoastem ca pozitia sa este una corecta fata de poporul sau.

Johnny
Johnny
5 ani in urma cu

Unde este nea` Ceasca … ca ii baga pe arabi direct la minerit … si oleaca inapoi in origini !

Ioan
Ioan
5 ani in urma cu

Ce sa spun multa propaganda legata de pozitia celui care ucide crestinii in estul Ucrainei ? Numai in Moscova sunt cca 2 mil de musulmani despre ce vorbim aici ? A uitat cumva cineva ucrainieanca crucificata in Donetk ? Cine te minte odata acopera o minciuna cu alta, omuletii verzi nu erau rusi dar au fost decorati ulterior la Moscova . Ati uitat ? Cand crestinii kurzi erau inconjurati pe un munte de islamisti ..Germania si Anglia au parasutat arme sa se poata apara ! Unde era crestinul Putin ?

Vio
Vio
5 ani in urma cu
Raspunde lui:  Ioan

Nu Putin a facut posibil ca acei Kurzi sa fie inconjurati !!!! era vorba despre un alt subiect in declaratia lui Putin !

Ene
Ene
5 ani in urma cu

Pai are dreptate…prea multe privilegii vor si imigrantii astia….fara suparare.Imi pare rau de situatia in care se afla,dar asta nu inseamna ca pot veni in UE si sa ceara conditii peste conditii si sa se poarte mizerabil,lucruri care nu sunt difuzate la TV.

aby
aby
5 ani in urma cu

Este o pozitie corecta, in primul rind imi protejez poporul, iar cei care vor sa traiasca altfel adica dupa credinta si legile lor sa traiasca in tara in care s-au nascut . Primul ministru al Australiei are de asemenea o pozitie corecta, adica cei care nu pot respecta legile din Australia sunt liberi si au dreptul de a parasi Australia

IOS ION
IOS ION
5 ani in urma cu

Putim, e printre putinii lideri din lumea asta care are oua!!

daniellasr
daniellasr
5 ani in urma cu

foarte corect! mi se pare o mare porcarie sa vii intr-o tara straina si sa iti impui tu regulile cu traditiile si obiceiurile tale. Stai frate la tine in tara sau in tari asemanatoare cu religia ta daca nu iti convine. Oricum tarile din vest au reusti sa le prosteasca ca vesticii sunt cam naivi la acest aspect…vai sa nu discriminam. du-te frat e si impune legile la tine in tara. Daca te duci musafir in casa cuiva nu-i impui tu aluia sa isi schimbe perdeaua pentru ca pt tine galben de exemplu semnifica nu stiu ce… niste javre , singura natie care nu se pot adapta si integra. Nu am vazut chinezi sau africani sa faca atata tam tam despre obiceiurile lor intr-o alta tara cum fac musulmanii astia. niste salbatici si neevoluati abosult deloc, refuzand la maxim sa se mai civilizeze si ei si emannciepeze..