Putin, amenințarea care îi dă fiori: “Suntem în camera ta în timp ce dormi”

Aproape întreg globul s-a întors împotriva lui Vladimir Putin după ce președintele Rusiei a dat ordinul de invadare a Ucrainei. În acest sens, amenințări de ultimă oră au fost transmise.

Vladimir Putin a primit o amenințare de ultimă oră din partea grupării internaționale de hackeri, Anonymous. Într-o postare pe contul oficial de Twitter, un purtător de cuvânt al grupării de hackeri anunță că Anonymous va divulga peste 35.000 de fișiere secrete ale Băncii Centrale ale Rusiei.

Menționăm faptul că Banca Centrală a Rusiei este reponsabilă cu protejarea și securitatea rublei, moneda rusă care a suferit o cădere catastrofală după invadarea Ucrainei, iar în cazul în care anunțul făcut de Anonymous se va concretiza, aceasta va fi o lovitură fără precedent pentru președintele Vladimir Putin.

În cadrul postării, Anonymus amintește de situația din Chile, Turcia, sau Nigeria, dar și despre pedepsele pe care alți susținători ale războiului le-au primit.

Citiți și:  Avertisment apocaliptic din SUA: Rusia plănuieşte un mare exerciţiu cu arme nucleare. S-ar putea întâmpla simultan cu invazia Ucrainei

”Suntem pretutindeni”
„Vladimir Putin, amintește-ți de ceea ce le-am făcut dictatorilor din Nigeria, Turcia, Chile, Nicaragua. Amintește-ți cum am pedepsit Israelul, SUA, Europa, Master Card și pe alți susținători ai războiului”, se arată în postare.

Grupul de hackeri Anonymus l-a avertizat pe Vladimir Putin, subliniind faptul că ”niciun secret” pe care președintele rus îl mai are nu mai este în siguranță. Aceștia susțin că îl monitorizează constant pe liderul de la Moscova.

„Vladimir Putin, niciun secret nu este în siguranță. Suntem pretutindeni. Suntem în palatul tău. Suntem acolo unde mănânci, suntem la masa ta. Suntem în camera ta în timp ce dormi”, adaugă aceștia.

Vladimir Putin va fi demascat
Referitor la documentele care aparțin Băncii Centrale a Rusiei, Anonymous anunță că fie că este vorba despre acorduri, transferuri sau de târguri secrete cu anumiți oligarhi ruși, sau economii secrete ascunse de ochii publiculului, toate acestea vor fi distribuite în spațiul public, fără a mai exista cale de întoarecere.

Citiți și:  Der Spiegel - Serviciile secrete din SUA au aflat DATA când va ordona Putin invazia Ucrainei

„Acum, vom distribui mii de documente care aparțin Băncii Centrale a Rusiei, acorduri, corespondență, transferuri financiare, târgurile secrete ale oligarhilor tăi, date reale despre economie pe care le ții departe de ochii publicului, acordurile comerciale pe care le-ai semnat cu alte țări, declarații, informații despre susținătorii tăi oficiali, videoconferințele tale și programele pe care le folosești”, se mai arată în mesajul video transmis de un reprezentant al Anonymous.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *