fbpx
GENERAL

Putin a explodat! Au transmis, din greșeală, cel mai mare secret

rusia reactioneaza dupa ce uefa a mutat finala champions league de la sankt petersburg la paris 2 size6

Secretulul bine ascuns al lui Vladimir Putin a ieșit la iveală. Cei care l-au dezvăluit sunt chiar jurnaliștii de la Komsomolskaia Pravda, un tabloid apropiat administrației de la Kremlin. Informația a fost probabil publicată dintr-o greșeală, mai ales că este vorba de un subiect care nu-i face cinste președintelui Rusiei. Cu siguranță acesta este acum negru de furie că o lume întreagă a aflat.

S-a aflat adevărul despre o informație care a fost ținută bine la secret în toată această perioadă a războiului din Ucraina. Fără a exagera, se poate aprecia că cel mai mare secret al lui Vladimir Putin a fost făcut public. Acum o lume întreagă știe ceea ce nimeni de la Kremlin nu a vrut să facă public.

Komsomolskaia Pravda, tabloid apropiat de Kremlin, a publicat date șocante despre pierderile suferite de armată rusă în Ucraina. Ar fi vorba despre 9.800 militari uciși, cifre foarte apropiate de cele susținute de armata ucraineană.

Chiar dacă cifrele respective au dispărut la scurt timp din respectivul articol, ele au fost salvate pe internet de diferite agregatoare de știri, scrie Hotnews.

Ministerul Apărării al Federației Ruse neagă vehement informația
”Ministerul Apărării al Federației Ruse respinge informațiile Statului Major ucrainean despre presupusele pierderi la scară mare ale Forțelor Armate (RF) în Ucraina. Potrivit Ministerului Apărării al Federației Ruse, în timpul operațiunii speciale din Ucraina, Forțele Armate Ruse au pierdut 9861 de soldați, iar 16153 de persoane au fost rănite.”, se precizează în articolul inițial, care ulterior a fost editat.

În articolul de pe site, Ministerul rus al Apărării a anunțat că forțele armate ruse ar fi înfrânt „Batalionul Donbass”. Igor Konașenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării al Federației Ruse, a vorbit despre acest lucru într-o conferință.

În 26 de zile de război s-au produs pagube considerabile forțelor rusești
Armata Ucrainei susține că în 26 de zile de război ar fi reușit să producă pagube considerabile forțelor rusești. Potrivit Ucrainei, peste 15.000 de soldați ruși ar fi murit, ar fi fost răniți, capturați sau au dezertat.

Numărul morților este în creștere în războiul din Ucraina, iar armata lui Vladimir Putin înregistrează pierderi din ce în ce mai mari la capitolul echipamente militare, spun oficialii ucraineni. Potrivit acestora, în jur de 13.800 de militari ruși au murit în timpul conflictului, dar aceasta este o cifră care nu a fost confirmată și din alte surse.

De asemenea, Forțele Armate ale Ucrainei indică o creștere importantă a pierderilor de echipament militar în tabăra rusă. Partea ucraineană susține că pe lista cu pierderi ale rușilor sunt 84 de avioane, 108 elicoptere, 430 de tancuri, 1.375 de mașini blindate, 190 de sisteme de artilerie, 60 de rezervoare de combustibil, 2 ambarcațiuni și 819 vehicule. Pierderile au fost înregistrate în perioada 24 februarie- 16 martie 2022.

Sursa: capital.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.