Putin a dat ordinul! Cutremur lângă granița cu România. Ce se va întâmpla pe 24 august

Vladimir Putin a dat ordinul! Totul se va întâmpla pe data de 24 august, în Ucraina. Armata Rusiei se pregătește deja. „Rusia ar putea provoca moartea unor cetățeni străini”, susțin autoritățile ucrainene, care se pregătesc intens pentru acea zi.

Armata Rusiei pregătește un nou atac de Ziua Independenței Ucrainei
Potrivit șefului adjunct al Departamentului Operațional Principal al Statului Major General de la Kiev (Oleksii Hromov), armata rusă ar putea cauza moartea unor cetățeni străini pe data de 24 august pentru a demoniza soldații ucraineni.

„Există suspiciuni că, în ajunul Zilei Independenței Ucrainei, Rusia ar putea provoca moartea unor cetățeni străini, cu scopul de a demoniza Forțele Armate ale Ucrainei și de a implica definitiv Belarusul în ostilități.

Șase batalioane ale Forțelor Armate ale Belarusului au fost desfășurate de-a lungul frontierei de stat a Ucrainei și îndeplinesc sarcini în zonele de frontieră cu Ucraina. În general, conform datelor disponibile, Rusia continuă să implice Belarusul într-un război la scară largă împotriva Ucrainei.

Potrivit datelor preliminare, până la 13.000 de persoane din actualele și fostele unități militare ale forțelor de operațiuni speciale din Belarus, precum și din poliția antidistrugere, și-au semnat consimțământul de a participa la războiul împotriva Ucrainei”, a declarat recent Oleksii Hromov.

Acesta a adăugat că Rusia invită pe terenurile de antrenament din Belarus reprezentanți străini din Siria, Mali, Laos și Uzbekistan, care pot fi trimiși în luptă împotriva Ucrainei, relatează babel.ua.

Precizăm că, în fiecare an, pe data de 24 august, poporul ucrainean celebrează cea mai importantă sărbătoare naţională – Ziua Independenţei Ucrainei. În această zi, în anul 1991, Rada Supremă a Republicii Sovietice Socialiste Ucrainene a adoptat Declaraţia de Independenţă a Ucrainei, iar ca rezultat s-a format actualul stat ucrainean.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *