GENERAL

Putin a dat ORDINUL! Apel disperat din Ucraina: Ard oamenii de vii

media 165365080466295900

Vladimir Putin a schimbat tactica în război, iar Ucraina face față cu greu valului de bombardamente. Un anunț de ultimă oră a venit chiar acum din partea consilierului prezidențial ucrainean Mihailo Podoliak.

Masacru în Ucraina! După mai bine de trei luni de la izbucnirea războiului, Rusia nu are în plan să renunțe până nu va ieși învingătoare și își folosește toate armele pe care le are.

Un anunț de ultimă oră privind situația de pe front vine de la consilierul prezidențial ucrainean Mihailo Podoliak. Într-o postare publicată pe contul personal de Twitter, acesta anunță că rușii folosesc cele mai grele arme non-nucleare în estul Ucrainei.

În acest sens, el a cerut țărilor NATO să trimită Ucrainei de urgență un sistem de lansare de rachete multiple (MLRS). Potrivit oficialului ucrainean, aceste echipamente militare sunt pentru ca apărarea ucraineană să reziste în fața atacurilor venite din partea rușilor, care par că nu se mai opresc.

Totodată, Podoliak a mai publicat și un clip video cu sistemul rusesc de aruncătoare de flăcări „Solntspek” care face ravagii în Ucraina, adăugând că forțele de apărare nu dispun de arme atât de avansate pentru a putea lansa un contra-atac.

Ucraina, apel disperat către țările membre ale NATO
„Videoclipul arată activitatea sistemului rusesc de aruncătoare de flăcări Solntsepek. Unii parteneri ezită să furnizeze armele necesare de teama escaladării. Escaladare?!

Rusia folosește deja cele mai grele arme non-nucleare împotriva ucrainenilor și arde oamenii de vii”, a scris consilierul lui Volodimir Zelenski pe contul personal de Twitter.

Armele folosite de Rusia fac victime pe bandă rulantă. Un reprezentant al Apărării Teritoriale de la Dnipro anunță că rușii au făcut ravagii în ultimele ore.

Sursa: capital.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.