PUTEA ARUNCA SECȚIA ÎN AER: Un bărbat a găsit un PROIECTIL EXPLOZIV din al Doilea Război Mondial şi l-a dus la Poliţie. Pirotehniştii au intervenit la secţie

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a intervenit luni seara, la sediul Poliţiei Târgu Neamţ, după ce un bărbat a dus un proiectil din al Doilea Război Mondial, pe care l-a găsit în pădure, scrie Digi24.

Bărbatul de 42 de ani s-a prezentat la sediul Poliţiei din Târgu Neamţ cu un proiectil exploziv de calibru 47 mm, găsit în pădurea Branişte din Comuna Vânători Neamţ, când se afla la cules de ciuperci, potrivit ISU Neamţ.

Pirotehnicienii nemţeni s-au deplasat cu autospeciala din dotare la locul solicitării. Muniţia, ce provine din Al Doilea Război Mondial, a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă într-un depozit special amenajat”, precizează sursa citată de Agerpres.

Pirotehniştii vor verifica astăzi zona în care a fost descoperit proiectilul pentru a se asigura că nu mai sunt şi alte elemente de muniţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *