fbpx
MEDICALNOUTATI

Psihopații de la Forumul Economic Mondial vor modificarea genetică a oamenilor pentru ca să devină alergici la carne și să “salveze planeta”

42003 2022 3593 Fig1 HTML

Forumul Economic Mondial (FEM) e de părere că singura modalitate de a se salva planeta de criza climatica si de flatulenta vacilor e ca guvernele lumii să-si modifice genetic cetățenii astfel încât aceștia să devină “alergici la consumul de carne”.

Potrivit unor înregistrări video recent apărute, un bioetician al FEM a cerut ca ființele umane să fie modificate genetic cu ajutorul unor vaccinuri, sau pilule, pentru a deveni complet intolerante la carne. In aceasta situație, consumul de carne ar avea ca rezultat îmbolnăvirea violentă sau chiar moartea unei persoane, prin soc anafilactic.

În timpul unei prelegeri susținute în cadrul Festivalului Mondial de Știință, Dr. Matthew Liao, directorul Centrului de Bioetică al Colegiului de Sănătate Publică Globală de la Universitatea din New York, a prezentat viziunea FEM privind modificarea genetică a oamenilor în numele salvării planetei. “Oamenii mănâncă prea multă carne. Și dacă ar reduce consumul de carne, atunci ar ajuta cu adevărat planeta”, a declarat Liao participanților la FEM.

Liao a discutat despre cum să facă oamenii intoleranți la carne prin intervenții chimice și hormonale. “Dar oamenii nu sunt dispuși să renunțe la carne. Unii oameni vor fi dispuși să o facă, dar alți oameni – pot fi dispuși, dar au o slăbiciune a voinței. Ei spun ‘această friptură este pur și simplu prea suculentă, nu pot face asta’. Apropo, eu sunt unul dintre aceștia”, a recunoscut Liao.

“Așa că iată o soluție. Deci se pare că știm multe despre – avem aceste intoleranțe”, a continuat Liao. “De exemplu, eu am o intoleranță la lapte. Și unii oameni au intoleranță la raci. Așa că este posibil să putem folosi ingineria umană pentru a demonstra că suntem intoleranți la anumite tipuri de carne, la anumite tipuri de proteine bovine.”

“Există o insectă numită căpușa Lone Star, care, dacă te mușcă, vei deveni alergic la carne. Așa că este ceva ce putem face prin inginerie umană. Este posibil să putem aborda probleme mondiale cu adevărat mari prin intermediul ingineriei umane”, a adăugat el. Dar Liao vrea, de asemenea, să micșoreze oamenii prin eugenie sau injecții de hormoni, astfel încât să consume mai puține resurse. Sa-i facă pitici.

În timpul Summit-ului de la Davos din 2021 al FEM, lucrarea lui Liao din 2012 “Human Engineering and Climate Change” a fost adusă în discuție în timpul unei prezentări despre “Dieta pentru sănătate planetară”, o inițiativă globalistă de a îndrepta omenirea către diete bazate pe plante și consumul de surse alternative de proteine, cum ar fi insectele și țesutul de carne sintetică crescută în laborator, cum ar fi Beyond Meats, susținută de Bill Gates.

Anul trecut, în decembrie, în pregătirea summitului virtual de la Davos din acest an, Forumul Economic Mondial și-a dezvăluit cadrul de bioinginerie într-o prezentare intitulată “3 scenarii pentru modul în care bioingineria ar putea schimba lumea noastră în 10 ani”:

“Vaccinurile comestibile cultivate în plante și editarea genetică CRISPR au fost câteva dintre punctele forte ale cadrului. Prezentarea s-a bazat pe o lucrare academică sponsorizată de Forumul Economic Mondial, intitulată Bioengineering Horizon Scan 2020. Pentru Summitul de la Davos din acest an, lucrarea de bioinginerie umană a lui Liao a fost adăugată pentru a fi luată în considerare ca o posibilă completare a documentului Bioengineering Horizon Scan 2020 atât pentru cadrul de bioinginerie al Forumului Economic Mondial, cât și pentru cadrul privind schimbările climatice, deoarece abordează ambele subiecte.”

Și eugenistul Liao nu se oprește aici. Propune chiar micșorarea ființelor umane la 50cm.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.