PSD – un PNL mai mic la prohabul lui Iohannis

Mă abțin cu greu de ceva vreme să mai scriu despre vânduții ăștia de la PSD, dar lipsa lor de reacție pe temele mari și grave ale României, mă scoate din sărite! Exceptând-o pe Olguța Vasilescu, care, din când în când se mai războiește cu ei, întregul PSD este preocupat doar de câte voturi o să ia ei la locale, la parlamentare și ce înțelegeri să mai facă cu Iohannis și cu Orban.

România este vândută la bucată, se încovoaie sub bocancul Celui De-al Patrulea Reich, naționaliștii sunt călcați în picioare și terfeliți, iar ăștia fac înțelegeri pe anticipate, vot din „n” tururi și toate mizeriile lui Iohannis! PSD-ul actual este ca o oaie căpiată care aleargă cu turma spre baltă, unde se vor arunca cu capul înainte să se înnece.

Televiziunile sunt vândute, majoritatea presei și site-urilor de știri e controlată de Iohannis, ăștia vând tot, Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ) va trece din nou la DNA de unde se vor șantaja din nou magistrații și politicienii, adică fix pe proștii ăștia îngrămădiți care astăzi se ascund sub fustele SISTEMULUI. Sănătatea, Învățământul sunt vândute, România este vândută, iar Ciolacu îl felicită pe penalul Predoiu pentru că invocă o hotărâre a CCR (?!) Același Predoiu care subordonează din nou justiția politicului, mult mai grav și mai pe față decât în 2009-2019!

Nici o vorbă despre vânzarea pe degeaba a Aeroportului, despre traficul de influență, despre distrugerea SIIJ! Pe ei îi freacă grija cum mai iau ei două mandate de primar de unde să meargă fix la pușcărie, unde-i va trimite Iohannis cu toptanul.

Ceea ce nu a înțeles Ciolacu, ca și mulți alții, este că cu Sistemul nu faci înțelegeri, pentru că oricum te execută de nu te vezi, se urinează pe tine când ți-e lumea mai dragă! Cazul Zgonea, care se ținea în brațe cu ambasadorul SUA, cu Securitatea și cu puii ei, este edificator.

Când nu au mai avut nevoie de el, s-au șers cu el fix unde trebuie și i-au dat trei ani cu executare!

Știți de ce-mi aduce aminte asta? Într-o emisiune, când era pe cai mari și luptător împotriva „coruptei” Olguța, am spus de Zgonea că are dosar la DNA pe o poveste de la Buzău – și nu numai – și că va fi executat. M-a sunat a doua zi și m-a întrebat dacă am vorbit serios și i-am spus textual, cu toată prietenia, că va fi condamnat cu executare când nu vor mai avea nevoie de el! Să vezi ce-mi mai spunea Vali că „așa nu mai merge, că e prea multă corupție”(?!) și toate rahaturile pe care le mâncase de la ăștia!

– Na acum și servește!
– Cu executare, să nu stai la coadă, Vali!
Lucru pe care îl spun și momâilor ăstea de la PSD, în frunte cu Ciolacu, care-l va urma pe Zgonea:
– Când nu vor mai avea nevoie de voi, după ce vă vor folosi, veți înfunda pușcăriile, măi Ciolacule, că au nevoie de exemple iar pe voi să nu vă țină prea mult pe poziții, ca să-și pună Grindenii și Popii lor.
Le spun degeaba, că tot la Pușcărie vor merge, asta după ce-i va mai folosi o perioadă Iohannis, mai nou și Rareș Bogdan(?!) ca șliț la pantaloni!

Gelu VIȘAN

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *