PSD, UMILIT în ultimul hal! Ponta: Atac VIOLENT la adresa Vioricai Dancila

PSD încesează umilință după umilință. După ce au pierdut alegerile europarlamentare, social democrații sunt forțați să plece și de la guvernare. Mai mult, și ultima ieșire a Vioricăi Dăncilă a stârnit un scandal imens pe scena politică. Atacurile au fost extrem de dure.

Victor Ponta a ieșit la atac și a lansat acuzații bombă la adresa foștilor săi colegi de paartid. Liderul ProRomânia s-a enervate după ce noua conducere a social-democraților a promis că va înceta lupta pentru modificarea legilor justiției și a fost salutată inclusiv de liderii UE.

Ponta spune că este grețoasă noua politică a celor de la PSD după ce în urmă cu doar două săptămâni Frans Timmermans era umilit în campania electorală a social democraților.

”Este bine că discursul antieuropean al PSD a încetat. Noi la ProRomania am spus mereu acest lucru (și toți care conduc azi PSD îi țineau isonul lui Liviu Dragnea în toate atacurile – acum s-au spălat pe mâini ca Pilat din Pont)!

Este totuși grețos să îi vezi pe “Patrioții din Europa” care se băteau cu cărămida în piept până pe 26 și făceau manele contra lui Timmermans cum dau din coadă și se gudură pe lângă cei pe care îi înjurau până acum o săptămână! Măcar Liviu Pleșoianu a rămas pe poziție – e prima dată când îl apreciez și singurul lucru pentru care merită apreciat, în rest vorbește numai prostii și servește din ignoranță propaganda Sputnik în România!” – a scris Ponta pe o rețea de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *