PSD + UDMR = Bordel politic

ponta-kelemen

În bordelul politic al anului (electoral) 2014, junele PSD-ist Victor Ponta defilează de gât cu prostituatele UDMR. Nimic nu-l împiedică să facă asta. Nici cei 7 ani de-acasă (pe care nu-i are), nici reclamele mincinoase cu care a umplut târgul (”Mândri că suntem români”), nici mustrările târzii de conștiință (de care nu e capabil).

Protocolul semnat în martie de liderii USD şi UDMR prevede, între altele: 1) reglementarea problemei drepturilor culturale ale minorităţilor naţionale; 2) reprezentarea proporţională a maghiarilor în instituţii; 3) soluţionarea problemei înfiinţării liniei maghiare de stat la UMF Târgu-Mureş; 4) dezmembrarea Universităţii ”Babeş-Bolyai” şi reînfiinţarea Universităţii de Stat maghiare ”Janos Bolyai”; 5) susţinerea din partea PSD-UNPR-PC a modificării Constituţiei, prin eliminarea art. 1 (care prevede că România este stat naţional, suveran și independent, unitar și indivizibil).

Nu putea să lipsească din acest pact criminal nici arborarea steagului Ținutului Secuiesc – pe clădirile oficiale! De asemenea, protocolul include introducerea oficială a limbii maghiare în instanțele de judecată, dar și în toate celelalte instituţii ale statului. Maghiarii vor beneficia și de reprezentare proporţională în instituţiile publice (ceea ce va duce la înlocuirea criteriului valorii cu acela al originii etnice). Așadar, românii din Ardeal vor fi siliți să vină cu translator în limba maghiară la judecătoriile şi tribunalele din localităţile unde ponderea ungurilor depășește 50%. Marea trădare națională ne transformă în cetățeni de rangul 2, în propria noastră țară!

Citiți și:  ALERTĂ NAȚIONALĂ. Ungaria, cu ajutorul UDMR, cumpără Transilvania bucată cu bucată

Acordul (ce eufemism armonios au putut găsi pentru acest veritabil Diktat anti-românesc!) dintre USD și UDMR mai prevede retrocedarea tuturor imobilelor care au aparținut cultelor bisericilor maghiare din Ardeal. Aici se încalcă, încă o dată, legea, deoarece respectivele culte fuseseră despăgubite prin 1929-1930 (conform procesului optanţilor câştigat de Nicolae Titulescu la Geneva) şi după Conferinţa de Pace de la Paris din 1946. O mică-mare deosebire: Marele Titulescu apăra interesele românilor, iar Micul Titulescu apără orice interese străine, împotriva celui național.

După această succintă trecere în revistă a perversităților politice la care s-au dedat PSD și UDMR, ne întrebăm retoric: ”Mai rămâne ceva din mândria că suntem români – mult-trâmbițată în campania pentru alegerile europarlamentare?”. Victor Ponta merge mai departe, cu laleaua UDMR-istă la rever. În cârdășia cu extremiștii maghiari, el are înaintași iluștri: Ion Iliescu îl vizita la spital, în martie 1990, pe Suto Andras (în loc să fie alături de Mihăilă Cofariu), iar Adrian Năstase ticluia infamul pact PSD-UDMR din perioada 2001-2004.

Citiți și:  UDMR pregătește autonomia Ținutului Secuiesc. Ce vor sa faca

E bine de știut: un vot pentru Alianța PSD-UNPR-PC înseamnă, de fapt, un vot dat pentru UDMR și scopurile sale mârșave. Singurul partid care se opune (în mod sincer, constant și ferm!), de peste două decenii, revanșismului unguresc este Partidul România Mare. Cine simte, gândește și trăiește românește nu are cum să voteze PSD – votează PRM

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Citizen Kane

    Degeaba sunteti voi nationalisti,ca PRM a obtinut doar 2,55% , in timp ce UDMR a obtinut 8%(maghiari fac 6,6% din totalul populatiei). Adevarul este ca in tara asta nu sunt iubiti cei care vor binele neamului(cea mai mare prezenta la vot a fost in Gorj, judetul de obarsie a lui Victor Ponta), mai ales in mediul rural, unde daca preotul si primarul zice voteaza cu PSD, atunci taranul roman cu PSD voteaza.

    In concluzie, nationalistii devin celebri si conducatori doar prin revolte, proteste si discursuri puternice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *