Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATIPOLITICA

PSD A TRAS TEAPA TUTUROR: Guvernul amana cu un an taierea taxelor. Masurile, cerute de Liviu Dragnea

dragnea

Guvernul va amâna cu un an de zile tăierea taxelor, măsura fiind cerută de Liviu Dragnea într-o discuție cu actaulul premier, Dacian Cioloș.

Guvernul Cioloș a decis amânarea cu un an a modificărilor Codului Fiscal, în sensul scăderii TVA, eliminarea taxei pe stâlp și supraccizei pe carburanți. Măsurile au fost cerute de Liviu Dragnea într-o discuție telefonică cu Dacian Cioloș, informează Digi 24.

Potrivit sursei citate, Guvernul va initia în acest sens o ordonanță de urgență în această săptămână.

Dacian Ciolos lua în calcul aceste măsuri înainte de discuția telefonică pe care a avut-o cu Liviu Dragnea, a declarat ca, pentru HotNews.ro, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

Liviu Dragnea a declarat într-un interviu pentru stiripesurse.ro că l-a rugat pe actualul premier să amâne reducerea sau eliminarea a acestor taxe.

„I-am spus domnului Prim Ministru că noi vom aplica strict Programul de Guvernare prezentat în timpul campaniei electorale şi în acest sens i-am solicitat să analizeze posibilitatea prorogării pentru un an a unor prevederi din Codul Fiscal. Astfel, noi avem în program reducerea TVA la 18% de la 1 ianuarie 2018 dar în acelaşi timp păstrarea actualei cote de 20% în 2017 deoarece considerăm că reducerea doar cu 1 punct procentual a TVA-ului în acest an nu va aduce un avantaj nici companiilor dar nici consumatorilor. De asemenea, în ceea ce priveşte reducerea accizei la carburanţi constatăm că deşi preţul petrolului la nivel mondial este la minime istorice, în România preţul la pompă este cel mai mare din UE şi aici vorbim de preţul fără taxe, ceea ce mi se pare foarte greu de explicat. Asta ne face să credem că o reducere a accizei fără o discuţie serioasă cu Consiliul Concurenţei riscă să nu ducă la o reducere a preţului pentru consumatorul final,” a declarat Liviu Dragnea.

VEZI SI: „Logica” cretinilor ce voteaza mafia PSD-ista

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.