PSD, ședință de taină pe plajă. Jocuri în partid înainte de congres

Social democrații s-au strâns pe litoral pentru a pune la punct ultimele detalii înaintea congresului. Viorica Dăncilă a convocat liderii PSD la o întâlnire pe malul mării, pentru a-și asigura susținerea la șefia PSD, dar și pentru a discuta variantele pentru funcțiile de președinte executiv și secretar general.

Liderii PSD s-au întâlnit la Neptun pentru a pune la punct ultimele detalii înaintea congresului partidului.
Funcția de Secretar General al partidului este dorită de mai mulți politicieni din partid.

Într-o scurtă întâlnire cu presa la sosirea la Neptun, Viorica Dăncilă a declarat că toţi cei care vor să candideze la pozițiile de conducere din PSD trebuie să beneficieze de această oportunitate. Dacă majoritatea va decide că trebuie introduse în statutul partidului criterii de integritate, acest lucru se va întâmpla, a mai spus Dăncilă.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiției și-a anunțat intenția de a candida la această poziție în partid. Felix Stroe este un alt nume vehiculat pentru candidatura la postul de Secretar General. Totuși, Viorica Dăncilă o dorește pe Rodica Nassar în continuare pe poziția de Secretar General.

Pentru funcția președinte Executivde al PSD sunt mai mulți posibili candidați, printre aceștia fiind Mihai Fifor, fost ministru al Apărării, Daniel Suciu sau actualul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici. Surse din PSD susțin că Viorica Dăncilă îl vrea pe Daniel Suciu președinte executiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.