“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

PSD – secțiunea ”prințesici-prospături-bunăciuni”: Deputata Aida-Cristina Căruceru, fata lu`tati, prințesică de Severin …

aida5 e1481564280210

Nu știu câți ar putea asocia numele Aida-Cristina Căruceru de o imagine. Nici eu nu o puteam face până în urmă cu câteva ore.

ida-Cristina, o domnișorică de prin părțile Severinului, este născută pe 31 mai 1988, deci are 29 de anișori, este deputată în Parlamentul României, și este de profesie prințesica lu`tati.

Conform Curriculum Vitae-ului publicat de ea pe siteul Camerei Deputaților, Aida-Cristina are școală cât i-a încăput la rubrica ”studii”, are și două licențe una în Drept (la Universitatea Româno-Americană) și alta în Economie (la Universitatea Craiova).

Mai are, așa, ca să fie că nu știi când prind bine, două diplome postuniversitare la Institutul Diplomatic Român și un master la Academia de Poliție “Al. I. Cuza”. Tema de masterat (să rămâi crăcănat nu alta), “Dreptul afacerilor”.

Cum ar veni, ea trebuie să dezlege crime și să mențină ordinea publică să îi învețe pe oameni cam cum e cu legalitatea în afaceri.

Pe lângă faptul că, având atâtea diplome, zici că nu a mai avut în cap nimic decât școală, ea a și lucrat la Maryleen SRL, firma lu’ tăti’ din Dr. Tr. Severin, o firmă care scoate profit substanțial și are o cifră de afaceri bunicică …vreo nouă milioane de lei pe an.

Din CV-ul prințesicii mai aflăm și că, în timp ce se strofoca să fie consilier juridic la firma lu’ tăti’, mai lucra și la stat … ba pe la Ministerul Muncii, ba pe la un cabinet senatorial. Treaba e că oricum o iei, oricum o sucești, ce să vezi, apare un nume celebrissim: Liviu Pop. Prințesica i-a fost consiler juridic lui Pop în 2015 când acesta era ministru delegat pentru Dialog Social , dar și la cabinetul senatorial al acestuia în 2016.

Practic Liviu Pop fiind exact motorul carierei incredibile a prințesicii.

Întrebarea e când va ajunge și ea acolo, un vicepremier sau, măcar un ministru.

Calități de ministresă, pare că are … și nu doar atât, umblă zvonul că nu ar fi updatate cu silicon …

Sursa: Romanica Blues

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.