PSD se zguduie din temelii! Doi deputați au trădat-o pe Dăncilă

PSD se zguduie din temelii. Mai sunt doar câteva zile până la votul moțiunii de cenzură, iar Victor Ponta câștigă teren. Se fac mișcări pe ultima sută de metri.

Probleme mari pentru Viorica Dăncilă, după ce doi deputați au trecut la Pro Europa. Este vorba despre Cornel Itu și Horia Nasra. Decizia vine după ce, pe 18 septembrie, Comitetul Executiv al PSD l-a înlocuit pe Horia Nasra. Astfel, la șefia PSD Cluj a venit Liviu Alexa.

Tot astăzi, PSD a mai pierdut un deputat, pe Octavian Goga. Acesta a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare, în septembrie 2018, pentru săvârşirea infracţiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice şi conducere fără permis.

Ponta câștigă teren!
Liderul Pro România a anunțat, astăzi, că patru oameni din partidul său au fost sunați pentru a li se propune câte un post de ministru. Deputatii Pro Romania Ion Mocioalca, Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu si Nicolae Banicioiu ar fi fost sunați de către premierul Vorica Dăncilă. Cele patru posturi au și o miză. Premierul vrea să evite cu orice preț ca moțiunea să treacă.

Ponta a mia precizat că și parlamentari din PSD și PMP au primit oferte.

„Astazi, mai devreme, am numarat numarul de ministri. De la Pro Romania au primit 4 propuneri sa fie ministri: Mocioalca, Daniel, Banicioiu, Sorin. De la ALDE au mai primit vreo 3 sa fie ministri. Acum, zilele astea. Sunati direct de Viorica. Ma gandeam ca ma suna si pe mine. Eu i-am numarat. In acest weekend dna Dancila a promis parlamentarilor din afara PSD 18 ministri. Pai ramane doar Dancila singura cu 18 ministri de la ALDE, Pro Romania si PMP. Cine crede minciunile astea? Sau, ma rog, cine crede isi merita soarta”, a zis Ponta.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *