PSD se dezintegrează! Mișcare SOC in politica! News alert

PSD se dezintegrează și pierde Puterea. Ultimele mișcări din Senat prevestesc sfârșitul pentru Guvernul Dăncilă. Majoritatea PSD este în aer. Partidul Vioricăi Dăncilă a pierdut încă patru parlamentari, iar majoritatea este deja compromisă.

Implozie totală în PSD. Social democrații și-au pierdut majoritatea și în Senat iar Guvernul Dăncilă e în aer. Un senator al celor de la PSD și-a anunțat deja trecerea la partidul lui Victor Ponta. Dar asta nu e tot.

Alți trei deputaţi PSD – Liviu-Ioan Balint, Alexandru Bălănescu şi Florinel Stancu – şi-au depus demisiile din partid.

Senatorul Nicolae Marin, care a demisionat recent din PSD, a anunţat luni că se alătură partidului condus de Victor Ponta, Pro România. „Am luat decizia să-mi dau demisia din calitatea de membru PSD şi de chestor al Senatului. Voi intra în rândurile colegilor Pro România, într-un nou proiect social-democrat, care fac o politică altfel”, a declarat Marin, la Palatul Parlamentului.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Tot luni, trei deputaţi PSD – Liviu-Ioan Balint, Alexandru Bălănescu şi Florinel Stancu – şi-au depus demisiile din partid la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, precizând că vor activa în cadrul grupului parlamentar Pro Europa, înfiinţat în sesiunea anterioară ca urmare a demersurilor făcute de Pro România.

PSD rămâne astfel cu 67 de senatori dacă ALDE iese de la guvernare. Majoritatea în Senat este de 69 de voturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.