PSD s-a rupt în două: „A instituit regula mișto-ului colectiv”


Scandalul generat de autonomia Ținutului Secuiesc rupe PSD în două. Radu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița, a lansat un atac dur după ce Viorica Dăncilă a cerut demisia lui Marcel Ciolacu din fruntea PSD.

„Nimeni nu a rușinat mai puternic poporul PSD decât ea și astăzi, când pretinde ascultare, sa nu uite ca nimeni, in toată istoria de 30 de ani a democrației, nu a compromis atât de sever ideea de prezidențiabil.

Viorica Dăncilă a instituit pentru prea mulți ani regula mișto-ului colectiv in politică. Acum când pretinde ascultare continua sa jignească și gramatica și bunul-simt”, spune Radu Popa.

Fostul preşedinte al Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, a solicitat demisia actualului lider Marcel Ciolacu de la conducerea interimară a PSD din cauza modului „ruşinos în care a umilit românii”.

Iată ce a scris Dăncilă pe Facebook: „Oricine ar fi fost liderul PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituţional şi anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români şi nici să rămână în fruntea partidului.

Este un precedent periculos şi în egală măsură jenant pentru România şi pentru Parlament, dar şi pentru Partidul Social Democrat, care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu.

Niciun membru al Partidului Social Democrat nu susţine acest act anti-românesc, iar domnul Iohannis este dator să probeze gravele acuzaţii făcute la adresa PSD în declaraţia de presă de astăzi.

Adevărul este că Marcel Ciolacu ori nu şi-a făcut treaba de preşedinte al Camerei, ori a închis ochii cu bună ştiinţă pentru adoptarea unei legi care ne vinde ţara în aceste vremuri grele şi complicate.

Îi solicit aşadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat, pentru modul ruşinos în care a umilit românii!”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile