PSD pune la cale lovitura SUPREMĂ pentru Iohannis

Deputatul Eugen Nicolicea a venit cu o propunere incredibilă. El vrea o lege prin care președintele să fie suspendat în cazul în care refuză să accepte propunerea unui ministru.

Legea ar prevede ca preşedintele României să fie înlocuit cu preşedintele Senatului care ar semna el decretul de numire în funcţie, spune Nicolicea. Iohannis a anunţat marţi că amână numirea Ecaterinei Andronescu la Ministerul Educaţiei, conform realitatea.net.

Totodată, Iohannis a spus că analiza propunerii pentru Educaţie „o să dureze un pic mai mult, s-ar putea chiar un pic mult mai mult”. Şeful statului a menţionat că, la un eveniment desfăşurat la Politehnică, Ecaterina Andronescu i-a spus că nu este interesată de acest portofoliu.

Citiți și:  AU INTERZISI! Nicusor Dan taie si spanzura in PMB. Scandal URIAS . A intervenit politia

„Neîntrebată, mi-a spus totuşi doamna Andronescu că ea nu va merge la minister, că lucrurile nu merg bine şi aşa mai departe (…). Aflu acum cu surprindere că este propusă. Va dura un pic până mă lămuresc dacă este dorinţa domniei sale să meargă sau numai dorinţa partidului sau dacă se face aşa o remaniere cu bucata”, a afirmat Iohannis.

Referitor la situaţia în care interimatul de la Educaţie se încheie săptămâna aceasta, şeful statului a spus: „Se poate construi un alt interimat până când mă lămuresc”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU