PSD, prima ‘aroganță’: Florin Cîțu, pus pe ‘hold’ de Marcel Ciolacu (surse)

După ședința conducerii PNL de marți seara, Florin Cîțu s-a grăbit să ia legătura cu președinții PSD și USR, cele două variante ale liberalilor pentru formarea unei majorități parlamentare. Aflat într-o situație dificilă, Cîțu nu a fost menajat de omologul de la PSD în prima discuție.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Florin Cîțu l-ar fi sunat marți seara pe Marcel Ciolacu, pentru a stabili o întâlnire între echipele de negociere ale PNL și PSD. Președintele PSD i-a transmis însă lui Cîțu că miercuri nu este disponibil. Mai mult, Ciolacu nu i-ar fi dat președintelui PNL un termen clar, ci a transmis doar că va reveni în zilele următoare.

Mai multă deschidere ar fi găsit Florin Cîțu la președintele USR, Dacian Cioloș. Cei doi au stabilit o întâlnire pentru miercuri la ora 13.00, mai transmite sursa citată.

Președintele PNL Florin Cîțu a spus marți seara, la finalul ședinței Biroului Politic Național, că în cadrul ședinței a fost aprobată flexibilizarea mandatului pentru negocieri. Negocierile încep mâine, a anunțat Cîțu.

„În ședința BPN a PNL a fost aprobată propunerea BEx de flexibilizare a mandatului pentru negocieri cu forțele democratice din Parlamentul României și echipa de negociere. Este condusă de președintele partidului, mai fac parte cei patru vicepreședinți și secretarul general”, a spus Florin Cîțu.

Sursa: stiripesurse.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *