PSD, prima ‘aroganță’: Florin Cîțu, pus pe ‘hold’ de Marcel Ciolacu (surse)

După ședința conducerii PNL de marți seara, Florin Cîțu s-a grăbit să ia legătura cu președinții PSD și USR, cele două variante ale liberalilor pentru formarea unei majorități parlamentare. Aflat într-o situație dificilă, Cîțu nu a fost menajat de omologul de la PSD în prima discuție.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Florin Cîțu l-ar fi sunat marți seara pe Marcel Ciolacu, pentru a stabili o întâlnire între echipele de negociere ale PNL și PSD. Președintele PSD i-a transmis însă lui Cîțu că miercuri nu este disponibil. Mai mult, Ciolacu nu i-ar fi dat președintelui PNL un termen clar, ci a transmis doar că va reveni în zilele următoare.

Mai multă deschidere ar fi găsit Florin Cîțu la președintele USR, Dacian Cioloș. Cei doi au stabilit o întâlnire pentru miercuri la ora 13.00, mai transmite sursa citată.

Președintele PNL Florin Cîțu a spus marți seara, la finalul ședinței Biroului Politic Național, că în cadrul ședinței a fost aprobată flexibilizarea mandatului pentru negocieri. Negocierile încep mâine, a anunțat Cîțu.

„În ședința BPN a PNL a fost aprobată propunerea BEx de flexibilizare a mandatului pentru negocieri cu forțele democratice din Parlamentul României și echipa de negociere. Este condusă de președintele partidului, mai fac parte cei patru vicepreședinți și secretarul general”, a spus Florin Cîțu.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *