PSD pregateste 70.000 de ”migranti” din Ilfov ca sa o scoata primar pe Firea

gabriela-vranceanu-firea

Conform unor surse din PSD, social-democratii nu si-au gasit candidatul mult visat, prin urmare se pregatesc sa o bata in cuie pe Gabriela Firea, vineri, pe post de candidat al partidului la Primaria Generala.

Varianta este doar pe placul lui Liviu Dragnea, care nu-si vede astfel ameintate intelegerile facute cu Florentin Pandele – sotul doamnei Firea si una dintre piesele de rezistenta ale PSD in Ilfov. Cum multa lume se indoieste de succesul doamnei, pesedistii au pus deja la cale un plan menit sa-i sporeasca sansele acesteia la localele din iunie.

Concret, social-democratii povestesc ca mai multe zeci de ilfoveni (cifrele avansate se inscriu intre 50.000 si 70.000 de persoane) se pregatesc sa-si faca vize de flotant in Capitala la timp cat sa poata vota nu in judetul de bastina (unde oricum PSD-ul este jupan), ci in sectiile bucurestene. ”Pana acum, se bateau doua – trei nume grele sa fie candidat (la Primaria Capitalei – n.r.).

Acum, stam si ne uitam ca prostii unii la altii si ne intrebam ce-i de facut, cu cine sa mergem, ce sanse avem. N-am crezut ca o sa traiesc asa ceva”, s-a plans amarat un pesedist cu vechi state de serviciu in partid. Chiar daca stratagema pusa la cale ii va aduce fara indoiala voturi in plus Gabrielei Firea, pesedistii se tem ca nu toti oamenii lui Tariceanu (respectiv membrii ALDE), vor vota cu colega lor. ”Tariceanu e ok, nu de el ne temem. Problema este ca acolo (in ALDE – n.r.) sunt si oameni care, desi nu mai vor sa auda de PNL, nici pe noi (pesedistii – n.r.) nu ne vor. Aici s-ar putea sa fie niste pierderi greu de calculat acum. Oricum, totul se va juca in acest an pe muchie de cutit, ca sa nu spun mai rau”, a comentat unul dintre social-democratii profund dezamagiti de situatia la zi si viitorul PSD-ului. – sursa: enational

VEZI SI: FOSTĂ VÂNZĂTOARE LA APROZAR AJUNSĂ DEPUTAT PSD NE-A DĂRUIT CEA MAI DURĂ LEGE ANTI-FUMAT DIN UE

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *