PSD, PNL, USR susțin legislația LGBTQ+ impusă de UE: Certificatul European de Filiație

Senatorii României susțin fără rușine sau remușcări propaganda LGBT+, pe care Comisia Europeană vrea să o bage pe gât cu forța tuturor statelor membre UE!

În Comisia pentru afaceri europene a Senatului, tocmai a fost dezbătută propunerea de Regulament european COM(2022) 695 final, prin care birocrații marxiști de la Bruxelles vor să creeze un Certificat European de Filiație.

Acest document ar urma să recunoască filiația în toate statele membre, indiferent de modul în care a fost conceput sau născut copilul și indiferent de tipul de familie din care copilul face parte, inclusiv în cazul copiilor cu părinți de același sex!

Pretextul invocat este protecția drepturilor copilului și a interesului său primordial, însă textul menționează explicit că această propunere reprezintă o acțiune-cheie în Strategia UE privind egalitatea pentru persoanele LGBTIQ.

Citiți și:  Implicarea Romaniei in bombardarea ilegala si neprovocata a Serbiei de catre NATO in 1999

Practic, UE vrea să eludeze legislația internă a statelor membre, depășindu-și cu mult competențele prevăzute în Tratatul de la Lisabona! Conform principiului Subsidiarității, cuprins în protocolul 2 al TFUE, Uniunea nu poate interveni legislativ în statele membre, în chestiuni precum familia și filiația.

Senatorul AUR Andrei Hangan a fost SINGURUL membru al Comisiei pentru afaceri europene care s-a opus acestei propuneri perverse, iar AUR a depus amendamente pentru a sublinia faptul că RESPINGEM clar componenta referitoare la Strategia UE privind agenda LGBTIQ.

Atât legislația din România, cât și societatea românească în ansamblul ei, consacră dreptul copiilor de a avea un tată și o mamă, aspect pe care îl consideră fundamental și inerent tuturor ființelor umane. Restul este doar propagandă ideologică perfidă, ticluită de mințile bolnave ale unor rătăciți.

Citiți și:  Aici este BORDELUL SPP!

Comisia a respins amendamentele AUR, dar dacă românii se vor trezi vor aduce prin vot AUR la guvernare și vor remedia această inconștiență!

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu