PSD pierde tot! Nu mai are nicio șansă: S-a aflat cine este propunerea (SURSE)

PSD pierde tot după ce moțiunea de cenzură a trecut și Guvernul Dăncilă a fost dat afară. Social democrații nu mai au nicio șansă. S-a aflat cine este propunerea. Chiar președintele Klaus Iohannis a făcut anunțul.

Președintele Klaus Iohannis iese la joc după ce a picat Guvernul Dăncilă. Șeful statului a anunțat că viitorul Guvern trebuie să desemneze un alt comisar european decât propunerile făcute de Guvernul Dăncilă.

Șeful statului le-a spus ulterior, jurnaliștilor, că se va implica personal la nivel european pentru ca propunerile făcute de PSD să nu fie acceptate. Nominalizarea controversată a lui Dan Nica, respinsă deja neoficial de Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene, și despre Gabriela Ciot, propunerea ”de rezervă” a PSD.

Varianta de comisar european din partea României vehiculată la vârful PNL este Adina Vălean, singurul europarlamentar român care este președintele unei comisii în Parlamentul European, fiind de altfel unul dintre cei mai influenți europarlamentari români la Bruxelles, anunță Digi24.

Aceasta ar îndeplini și condiția de gen. România trebuie să desemneze o femeie pentru funcția de comisar. Alte surse liberale spun însă că prima varianta in PNL este europarlamentarul liberal Siegfried Muresan.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *