PSD, la un pas de FALIMENT! Scandalul este imens: Ce a făcut Liviu Dragnea înainte să ajungă la pușcărie

PSD se află la un pas de faliment! Scandalul este imens, iar ultimele mișcări ale lui Liviu Dragnea înainte să ajungă la pușcărie sunt șocante. Mircea Draghici a cheltuit sute de mii de euro pe lună la aprobarea lui Liviu Dragnea, sume plătite din bani de la bugetul PSD, fără aprobarea Biroului Politic Național.

Viorica Dăncilă a cerut audit financiar pentru bugetul partidului după ce Mircea Draghici a plătit cu aprobarea lui Liviu Dragnea sume de ordinul sutelor de mii de euro pe lună, echivalentul a peste 20 de mililoane de euro pe an, unor instituții de presă, institute de sondare, respectiv analiști publici. Sumele plătite au provenit din bani de la buget și plata nu a fost aprobată în Biroul Politic Național.

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

Fostul trezorier PSD, Mircea Drăghici, s-a prezentat luni dimineață la sediul DNA pentru a fi informat că i-a fost schimbată încadrarea în cea de inculpat în dosarul de delapidare.

”Sunt realmente uluit de decizia DNA de astăzi. Nu există absolut nicio rațiune pentru punerea în mișcare a acțiunii penale, niciun argument sustenabil. Ca și în cazul soției mele, totul pare a fi doar o parte a unei foi de parcurs stabilite în anumite laboratoare. În condițiile în care toți martorii au dat declarații favorabile de la momentul în care am fost numit suspect și până astăzi, nu pot decât să constat cu dezolare că trăim vremuri în care poliția politică e vie și din ce în ce mai puternică. ”Civilii din politică trebuie executați!”. ”Am înțeles, să trăiți!”, este reacția lui Mircea Drăghici, pe Facebook.

Citiți și:  Răsturnare de situație în amantlâcul anului! Pe cine bănuiește Irina Tănase că i-ar fi ”fabricat” scandalul

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.