“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

PSD-istul Sorin Grindeanu, reacție MIZERABILĂ către jurnaliști, după “negocierile” cu transportatorii: Răspund la ce vreau eu!

image 2023 04 5 26188147 0 sorin grindeanu

Sorin Grindeanu, o nouă reacție sfidătoare la adresa presei, după discuțiile cu delegația transportatorilor care protestează de câteva zile. După 4 ore de negocieri, Grindeanu a anunțat că s-a ajuns la un acord parțial, fără a explica foarte clar în ce constă, pentru ca apoi să comenteze, vizibil iritat, o întrebare legată de aprecierile pe care le-a făcut la adresa protestatarilor.

„Sunt lucruri pe care le putem face și pentru care ne-am angajat reponsabilitatea și altele, care nu țin doar de ministerul Transporturilor, cum ar fi RCA, apoi e vorba de Ministerul Finanțelor, am înțeles că vor discuta dumincă cu domnul ministru. La majorarea covârșitoare a celor care au participa la discuții am observat dorința de a discuta și de a rezolva aceste probleme. Eu zic că pe ceea ce ne-am pus semnătura cu toții putem să ducem la bun-sfârșit,” a declarat Sorin Grindeanu.

„Sunt anumite lucruri cu care am fost de acord și altele cu care n-am fost. (…) Ni s-a cerut un anumit sistem care oricum nu putea fi implementat și care ar fi dus, într-un final, la o driblare a plății taxei de drum. Colegii de la CNAIR le-au explicat de ce nu putea face lucrul acesta și au înțeles”, a mai precizat ministrul Transportuilor.

Întrebat de jurnaliștii Realitatea Plus de ce, la un alt post TV, a afirmat că i se pare „cel puțin ciudat” ca trasportatorii ”să înceapă direct cu acţiuni de tipul acesta”, ministrul a încercat să evite un răspuns direct, pentru ca apoi să precizeze „RĂSPUND LA CE VREAU EU!”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.