PSD incepe RAZBOIUL: Decizie de ULTIMA ORA inainte de consultarile de la Cotroceni

PSD nu va merge marți la noile consultări cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

E decizia de ultim moment a social-democraților, transmite antena3.ro.

PSD a decis să nu se prezinte astăzi la consultările care au fost convocate de Iohannis.

PSD, având cel mai mare număr de deputați și senatori în Parlamentul Româneii, a fost chemat PRIMUL la Cotroceni, dar a refuzat să participe.

Potrivi unor surse din coaliția de centru-dreapta, cei patru lideri ai PNL, USR PLUS și UDMR vor merge de la ora 15.30 la Cotroceni, pentru a discuta despre propunerea ca Florin Cîțu să fie premierul României.

PSD a decis să nu se prezinte, deoarece propunerea lor de premier nu va fi acceptată de Klaus Iohannis, ținând cont de majoritatea deja formată în jurul lui Florin Cîțu, precizează aceeași sursă.

Marcel Ciolacu, prima reacție după ce a aflat că Florin Cîțu va fi premier: „Foamea de funcții a lui Orban și Barna a învins. ! Un premier de paie ținut în lesă de Orban”
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, vineri, că social-democrații nu vor vota niciodată Guvernul propus de coaliţia de centru-dreapta în frunte cu Florin Cîțu – premier. Declarația vine după anunțul privind coaliția de dreapta formată de PNL, USR-PLUS și UDMR.

Marcel Ciolacu acuză coaliția de dreapta că este interesată de funcții politice care a numit „un premier de paie„ și doi vicepremieri care aveau nevoie de birouri.

„Foamea de funcții a lui Orban și Barna a învins interesul pentru soluțiile reale„
„Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcții a lui Orban și Barna a învins interesul pentru soluțiile reale de a scoate România din criza sanitară și economică.

Niște hiene politice care nu vor face nicio reformă! Un premier de paie ținut în lesă de Orban. Și doi vicepremieri care aveau nevoie de niște birouri, că de coordonat nu vor coordona nimic!

PSD nu va vota niciodată acest guvern al menținerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naționale!

Totuși, președintele Iohannis doarme liniștit când știe că peneliștii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul și fugeau cu el în spate?!”, arată un mesaj publicat pe Facebook de Marcel Ciolacu.

Sursa: Gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.