fbpx
POLITICA

PSD este “Mândru că sunt român” cu un afiş pozat în Belarus

afis-psd

Cătălin Rusu, director de creaţie la Rusu+Borţun Brand Growers, a remarcat la Gândul LIVE că una dintre imaginile de pe afişele PSD pentru europarlamentare este puţin probabil să fie realizată în România, deşi partidul o foloseşte cu mesajul “Mândri că suntem români”. Fotografia a fost preluată de stafful de campanie al PSD din banca de imagini Shutterstock şi îl are ca autor pe Dmitri Mikhalcow.

PSD îşi face campanie electorală cu mesajul “Mândri că suntem români”, dar cu o imagine fotografiată în Belarus. Cătălin Rusu, director de creaţie la Rusu+Borţun Brand Growers, a remarcat, marţi seara, la Gândul LIVE că una dintre imaginile de pe afişele PSD pentru europarlamentare, cea a combinei care treieră grâul, nu este făcută în România, deşi partidul o foloseşte cu un mesajul de mândrie naţională.

Preşedintele Traian Băsescu a ironizat ieri bannerele PSD în care stafful de campanie a folosit, cu un mesaj de mândrie naţională, o fotografie standard dintr-o bancă de imagini care îi aparţine unui fotograf din Belarus.

“Ginerică, tata socru, e acelaşi lucru. Ginerică – când se dă cu barca, când plagiază. Mă uitam şi la clipurile lor electorale. Din obişnuinţa de plagiator, a reuşit să pună imagini din Ucraina şi Belarus. Dacă vă uitaţi la poza de care se mândrea la Soci, e poza în care apare cu preşedintele Ianukovici şi cu preşedintele Belarusului”, a comentat Băsescu, într-un interviu la B1. – NapocaNews

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.