PSD este in DOLIU. Primar MORT dupa ce a afost infectat cu coronavirus


Primarul PSD al comunei Bălușeni din județul Botoșani a murit la vârsta de 71 de ani, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Politicianul a acuzat probleme respiratorii, a fost internat la spital și a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Primarul Neculai Stratulat, care a fost diagnosticat cu COVID-19, a murit, miercuri, în Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucureşti.

Vestea morții primarului PSD a fost dată de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, Monica Adăscăliţei. Aceasta a precizat că politicianul fusese transferat în urmă cu aproximativ două săptămâni la Institutul de Pneumoftiziologie din Capitală , după ce inițial a mers la Unitatea de primiri Urgenţe Botoșani.

A fost 12 ani primar al comunei Bălușeni din județul Botoșani
La spitalul Maruis Nasta, primarul s-ar fi aflat în evidențe cu unele afecțiuni cronice şi ar fi avut mai mulţi medici cunoştinţe apropiate.

Primarul Neculai Stratulat a fost absolvent al Facultății de Economie din cadrul Universității Al. I. Cuza Iași și al Institutul Bancar Român. Neculai Stratulat a fost timp de 11 ani director al fostei Bănci Agricole, iar din anul 2008 a ocupat funcția de primar al comunei Bălușeni, din partea PSD.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *