PSD este in DOLIU. Primar MORT dupa ce a afost infectat cu coronavirus


Primarul PSD al comunei Bălușeni din județul Botoșani a murit la vârsta de 71 de ani, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Politicianul a acuzat probleme respiratorii, a fost internat la spital și a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Primarul Neculai Stratulat, care a fost diagnosticat cu COVID-19, a murit, miercuri, în Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucureşti.

Vestea morții primarului PSD a fost dată de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, Monica Adăscăliţei. Aceasta a precizat că politicianul fusese transferat în urmă cu aproximativ două săptămâni la Institutul de Pneumoftiziologie din Capitală , după ce inițial a mers la Unitatea de primiri Urgenţe Botoșani.

A fost 12 ani primar al comunei Bălușeni din județul Botoșani
La spitalul Maruis Nasta, primarul s-ar fi aflat în evidențe cu unele afecțiuni cronice şi ar fi avut mai mulţi medici cunoştinţe apropiate.

Primarul Neculai Stratulat a fost absolvent al Facultății de Economie din cadrul Universității Al. I. Cuza Iași și al Institutul Bancar Român. Neculai Stratulat a fost timp de 11 ani director al fostei Bănci Agricole, iar din anul 2008 a ocupat funcția de primar al comunei Bălușeni, din partea PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *