PSD, cuprins de HAOS! Au fost anunțate încă PATRU PLECĂRI!

Situația tensionată din PSD va mai duce și alte mișcări pe scena politică, dezvăluie Victor Ponta. Mihai Valentin Popa, Mihai Mohaci, Ion Spânu şi Ion Mocioalcă sunt primii politicieni PSD care au parăsit partidul și s-au alăturat formaţiunii conduse de Victor Ponta.

Liderul partidului Pro România a anunțat duminică, într-o conferință de presă, că vor urma noi transferuri de la PSD la partidul condus de Ponta.

„O să mai vină. Se jeluiesc la mine toți, ce rău le este, ce groaznic, ce-i chinuie Dragnea. Eu sunt zidul plângerii pentru toți pesediștii din Parlament, la mine vin să se jeluiască de relele pe care le face Dragnea. Și de la Senat, și de la Cameră.”, a spus Ponta.

Anunțul lui Ponta survine la scurt timp după ce deputaţii Mihai Valentin Popa, Mihai Mohaci, Ion Spânu şi Ion Mocioalcă au părăsit PSD şi s-au alăturat formaţiunii conduse de Victor Ponta – Pro România. Conform zvonurilor tot mai accentuate, europarlamentarul Corina Crețu este următorul politician care ar urma să părăsească PSD pentru Pro România.

„Echipa Pro România şi din Parlament şi la nivel naţional se măreşte astăzi cu patru colegi – domnul deputat Ion Spânu, domnul deputat Mihai Valentin Popa, domnul deputat Mihai Mohaci şi domnul deputat Ion Mocioalcă. Sunt patru oameni alături de care am lucrat în ultimii 17 ani ca membru PSD, cred că toţi sunt mai vechi decât mine în PSD, de pe vremea când alţii erau în PD şi în PRM – cei patru au fost în aceeaşi echipă, am făcut toţi alături de domnul Constantin, de Bănicioiu, de Sorin Câmpeanu, în 2016, campanie în ideea ca România să meargă într-o direcţie bună, să aplice un program de guvernare, de dezvoltare, să promoveze oameni de calitate şi oameni care să fie capabili să guverneze cel puţin la fel de bine, dacă nu cumva chiar mai bine decât am făcut-o în 2012 – 2015. Lucrul ăsta nu s-a întâmplat, cei patru colegi deputaţi pur şi simplu vor să rămânem în direcţia în care credeam că mergem în 2016, să ne ţinem de cuvânt faţă de cei care ne-au votat şi au crezut ca şi noi că vom face acele lucruri promise şi să dezvoltăm Pro România ca un proiect politic de centru-stânga, pro european, pro dezvoltare, cu oameni capabili să guverneze bine România”, a anunţat Victor Ponta în momentul în care mutările au devenit oficiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *