PSD cheamă ţiganii în ajutor să îl voteze pe Victor Ponta

tigani-vot

Filiala judeţeană Cluj a Partidei Romilor „Pro Europa” a semnat un protocol de colaborare politică cu PSD Cluj, astfel încât tiganii din judeţ să îl sprijine la alegerile prezidenţiale pe Victor Ponta.

Preşedintele Partidei Romilor „Pro Europa” Cluj, Aurel Roşianu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, în schimbul acordării sprijinului în alegerile prezidenţiale, romii îi cer lui Victor Ponta „crearea unei noi strategii de îmbunătăţire a situaţiei tiganilor din România în mai multe domenii”.

„Am încheiat cu PSD Cluj un protocol de colaborare politică, cu scopul susţinerii de către romii din judeţ a candidatului social-democrat Victor Ponta la alegerile prezidenţiale. De asemenea, colaborarea vizează susţinerea PSD până în 2016. Filiala Cluj a Partidei Romilor cere candidatului Victor Ponta crearea unei noi strategii de îmbunătăţire a situaţiei romilor din România în diferite domenii, precum sănătate, educaţie, locuinţe, locuri de muncă”, a spus Roşianu.

Citiți și:  Mihai Tudose: Tăriceanu a supraviețuit la 5 căsătorii și l-a omorât Victor Ponta

Potrivit acestuia, Victor Ponta ar trebui să sprijine romii în iniţierea şi implementarea unor programe de finanţare privind integrarea membrilor etniei în societate şi identificarea unor soluţii de stopare a migrării romilor în alte state.

Liderul Partidei Romilor „Pro Europa” Cluj a susţinut că peste 15.000 de tigani din judeţ vor vota cu Victor Ponta la alegerile prezidenţiale.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi-a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, dosarul de înregistrare a candidaturii pentru alegerile prezidenţiale.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Crom
Crom
6 ani in urma cu

Ca de obicei dealtfel, de cand e lumea se stie ca PSD-ul e partidul cimpanzeilor,partid cocalar.

Crom
Crom
6 ani in urma cu
Raspunde lui:  F14

PSD- ul este un partid plin de prosti si de panarame ,scursuri sociale
Criminalii adevarati sunt cei care finanteaza PSD-ul , pe aia nu ii stie oricine ,aia nu apar la tv.

jan
jan
6 ani in urma cu

ATENTIE! VIN COMUNISTI-VEZI LEGEA DECRETEILOR(variantaGabriela Firea)

dukenazy
dukenazy
6 ani in urma cu

PSD e partidul comunistilor infractori, ciuma rosie si mafia comunista!Cum e posibil ca roamani romani nationalisti sa nu isi faca partide. In schimb toate minoritatile inclusiv tiganii si unguri au partide!