PSD cheamă ţiganii în ajutor să îl voteze pe Victor Ponta

tigani-vot

Filiala judeţeană Cluj a Partidei Romilor „Pro Europa” a semnat un protocol de colaborare politică cu PSD Cluj, astfel încât tiganii din judeţ să îl sprijine la alegerile prezidenţiale pe Victor Ponta.

Preşedintele Partidei Romilor „Pro Europa” Cluj, Aurel Roşianu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, în schimbul acordării sprijinului în alegerile prezidenţiale, romii îi cer lui Victor Ponta „crearea unei noi strategii de îmbunătăţire a situaţiei tiganilor din România în mai multe domenii”.

„Am încheiat cu PSD Cluj un protocol de colaborare politică, cu scopul susţinerii de către romii din judeţ a candidatului social-democrat Victor Ponta la alegerile prezidenţiale. De asemenea, colaborarea vizează susţinerea PSD până în 2016. Filiala Cluj a Partidei Romilor cere candidatului Victor Ponta crearea unei noi strategii de îmbunătăţire a situaţiei romilor din România în diferite domenii, precum sănătate, educaţie, locuinţe, locuri de muncă”, a spus Roşianu.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Potrivit acestuia, Victor Ponta ar trebui să sprijine romii în iniţierea şi implementarea unor programe de finanţare privind integrarea membrilor etniei în societate şi identificarea unor soluţii de stopare a migrării romilor în alte state.

Liderul Partidei Romilor „Pro Europa” Cluj a susţinut că peste 15.000 de tigani din judeţ vor vota cu Victor Ponta la alegerile prezidenţiale.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi-a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, dosarul de înregistrare a candidaturii pentru alegerile prezidenţiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

5 comentarii

  1. Ca de obicei dealtfel, de cand e lumea se stie ca PSD-ul e partidul cimpanzeilor,partid cocalar.

  2. ATENTIE! VIN COMUNISTI-VEZI LEGEA DECRETEILOR(variantaGabriela Firea)

  3. PSD e partidul comunistilor infractori, ciuma rosie si mafia comunista!Cum e posibil ca roamani romani nationalisti sa nu isi faca partide. In schimb toate minoritatile inclusiv tiganii si unguri au partide!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.