PSD, atac ordinar la Diaspora: NU vor să voteze! Diversiunea lui Firea

firea

Gabriela Vrânceanu Firea, purtător de cuvânt al candidatului PSD Victor Ponta, a ieşit într-o conferinţă de presă acum câteva minute pentru a lansa o diversiune securistică mizerabilă privind votul din Diaspora.

Ea a prezentat imagini dintr-un filmuleţ care ar demonstra că românii din Londra nu vor să voteze. “Se creează opinia greşită că românii nu sunt lăsaţi să voteze, dar sunt secţii de votare la care nu vor să vină românii din Diaspora. Priviţi imaginile şi vă veţi lămuri”.

Şi nu s-a lămurit nimeni! Nu a spus de unde sunt imaginile care ar demonstra că nu vine lumea la vot la o secţie din Londra, nici când a fost făcută filmarea, putea foarte bine să fie făcută ieri când sigur nu avea cine să voteze. Apoi, punerea în paralel a acelor imagini fără oameni la vot cu cele în care lumea stă la cozi în Londra este o diversiune incalificabilă specifică doar PSD, urmaşul PCR.

Cum adică nu vrea lumea să voteze? Adică toţi cei care stau la cozi o fac ostentativ, de plăcere, pentru a demonstra cât de umiliţi sunt? Nu le-ar fi prins bine să stea acasă sau la bar?

Declaraţia Gabrielei Vrânceanu Firea este un atac la bunul-simţ şi la toţi românii din Diaspora, care se văd astfel jigniţi de două ori: o dată – pentru că stau ore în şir la coadă fiind bătaia de joc a statului român, a doua oară – pentru că vine PSD şi spune că ei, de fapt, nu vor să voteze la secţii unde nu e coadă preferând înghesuiala!!!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

2 comentarii la „PSD, atac ordinar la Diaspora: NU vor să voteze! Diversiunea lui Firea

  • 19 noiembrie 2014 la 16:26
    Permalink

    Inca un motiv pentru ca Romanii sa nu recunoasca legitimitatea acestui guvern….si in consecnta atata vreme cat constitutia este incalcata flagrant de catre guvernanti noi ca cetateni nu o recunoastem ca fiind legitima … deci nu o mai respectam….aceasta fiind cartea de capatai a hotilor…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/