PSD anunta ca NU va mai creste salariul minim. In mod mincinos da vina pe Guvernul Ciolos

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, anunta ca se amana indeplinirea uneia dintre principalele promisiuni electorale ale PSD, cresterea salariului minim. El da vina pe Guvenul Ciolos, insa realitatea este cu totul alta.

„Dacian Ciolos a inghetat azi salariul minim pe economie, lucru care, nu s-ar fi intamplat daca am fi avut, in prezent, un Premier desemnat.

Realitatea este urmatoarea: PSD a crescut salariul minim, in timpul precedentei guvernari, cu 50%. Acum, pana in 2020, programul de guvernare prevede o crestere cu 40%, pana la 1.750 lei (cu plecare de la 1.450 lei, in #ianuarie 2017). Din pacate este doar una dintre masurile din programul de guvernare al PSD, care se amana. Cresterea economica TREBUIE sa se transfere in buzunarele oamenilor!”, a scris Niculae Badalau pe Facebook.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, arata insa care este realitatea. Decizia de a mari salariul minim poate fi luata fara nicio problema de catre viitorul guvern.

„Valoarea salariului minim pe economie garantat in plata pentru 2017 va fi stabilita de viitorul Guvern. Actualul Executiv, asa cum a anuntat in Consiliul National Tripartit din 12 decembrie, a decis sa mentina nivelul actual al salariului minim de 1.250 de lei, avand in vedere ca viitorul Guvern va avea legitimitatea necesara pentru stabilirea unei noi valori care sa se aplice anul viitor”, a declarat, joi, Liviu Iolu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Dragnea a EXPLODAT după reținerea jurnalistei Iosefina Pascal: Cenzură și poliție politică!

Un cometariu

  1. Georgeta Lukacs

    Amânarea pentru o luna a cresterilor de salarii si pensii nu e din vina PSD-ului! D-l presedinte Iohanis nu a acceptat imediat primul ministru propus. De la 1 februarie programul PSD-ALDE se aplica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.