PSD A INTRAT IN ALERTA. Peste 220.000 de persoane au trecut frontiera României în ultimele 24 de ore

Diaspora vine sa-i traga la m_ie PSD-ului la mitingul din 10 August!

Peste 220.000 de persoane au trecut frontiera României, în ultimele 24 de ore, arată o informare a Poliţiei de Frontieră.

În ultimele 24 de ore, traficul de persoane şi mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de peste 221.700 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară şi de aproximativ 53.000 treceri mijloace de transport.

În zonele de competenţă – punctele de trecere şi “frontiera verde” – poliţiştii de frontieră au constatat:

– 44 fapte ilegale (24 infracţiuni şi 20 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini;

Citiți și:  Ghiță a urlat de plăcere că s-a trezit cocoșul de tablă de pe hotelul de vis-a-vis! Întâlnire de gradul 0 între gurista PSD și patronul RTV pe o insulă exotică

– au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 187.000 lei;

– valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 6.900 lei;

– nu s-a permis intrarea în ţară a 23 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea din România unui număr de 17 cetăţeni români din diferite motive legale.

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU