PSD a dat LOVITURA! Ce se ascunde în spatele MITINGULUI URIAS de la Craiova. SHOW TOTAL


Senatorul Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj, a anunțat că la mitingul social democraților, ce va avea loc, vineri, în centrul Craiovei, sunt așteptați cel puțin 40.000 de oameni. 14 dintre ei sunt primari PNL, PUNR și ALDE care au decis să susţină PSD.

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda a anunțat că cel puţin 40.000 de oameni sunt aşteptaţi la mitingul ce va avea loc, vineri, în centrul Craiovei, 14 dintre ei fiind primari ai altor partide, unii de la PNL, care, de acum, susţin PSD. Edilii au fost prezentaţi, joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută de preşedintele social-democraţilor doljeni. Primarii care au anunțat că susțin PSD nu au devenit, încă, membri ai Partidului Social Democrat ca să nu îşi piardă funcţiile, transmite jurnalulolteniei.ro.

Claudiu Manda a afirmat că toţi membrii de partid care vor lua parte la mitingul ce va avea loc vineri după-amiază în centrul Craiovei vor fi îmbrăcaţi în alb. Liderul socialdemocrat, candidat la alegerile europarlamentare, a spus că se aşteaptă la prezența a 40.000 de participanţi.

Cei care deja s-au alăturat, deja, PSD sunt primarii din: Secu, Malu Mare, Coţofenii din Faţă, Şimnicu de Sus, Piscu Vechi, Bucovăţ, Daneţi, Teslui, Catane, Gighera, Radovan, Galicea Mare, Sălcuţa şi Mischii.

Claudiu Manda a mai precizat că, de la începutul anului, aproximativ 1.500 de doljeni au devenit membri PSD.

„Vor fi prezenţi pe scenă lideri din Oltenia, primii 20 de candidaţi, sau care dintre ei pot ajunge, persoane din conducerea organizaţiei naţionale şi din guvern. Suntem în faza de precampanie şi cred că ar trebui să le spunem oamenilor noştri de ce candidăm, ce ne propunem şi să ne asumăm în faţa craiovenilor şi doljenilor o serie de obiective, o obligaţie pe care să o aibă toţi candidaţii pentru Parlamentul European”, a declarat preşedintele PSD Dolj.

La miting vor fi prezenţi şi primarii celorlalte partide care au decis să susţină PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.